Anonymous píše:čo je to fontanela?Je lepšie ked si fenku kupim s PP,nebude mať vrodene vady?Podľa rodičov zistim že fenka v buducnosti bude mať 2kg?
Ja aby ste vedeli,ja ju nechcem koly rozmnožovaniu a zarabaniu.Tiež nemam rada ked ludia daruju či za lacno predavaju psov ked su im zbitočny ako taku vec ...často je to vidieť na inzeratoch
chovateľka 2 píše:Takych tiez chovatelov je na Slovensku dost,ktori chcu len zarobit a nic nerobit.ja som ozajstna chovatelka a podotykam,ze kym dôjde k predaju mojich steniatok s Pp ubehne vela vody,prave kvôli takymto ludom,ktori chovaju rasy,ktore prave letia a ak prestane byť o ne záujem,tak jednoducho stare sucky daruju ako nepotrebnu vec.Ako to bolo aj na JOJ -ke ked hovorili,že to bola chovatelka a vyhodila na hradzu 30 roznych steniatok krizencov mopsov.Tí tiežchovatelia krížia rôzne hybridy aj šteniatka ktoré maju PP a dorastu ako bez PP,lebo neprešli do chovu pre nejaké vady.Bezný konzument nechce papiere,ale potom pozerá v krajnom prípade čo mu z toho vyrastie za drahé peniaze,alebo ako poznám prípad nestihne mu vyrásť nič,nakoľko šteniatko uhynie do 3 týždňov po vakcinácii.I to sa stáva.Aj ćiváv je už dosť a prestane o nich byt záujem ako aj Yorkšíre sa premnožili a vidiet ich na každom kroku od maličkých až po 6 kilových akoby to bolo niekoľko druhov aj u čivav.Veľký ,stredný a malý ráz a pritom je to len l štandard.
Anonymous píše:čo je to fontanela?Je lepšie ked si fenku kupim s PP,nebude mať vrodene vady?Podľa rodičov zistim že fenka v buducnosti bude mať 2kg?
Ja aby ste vedeli,ja ju nechcem koly rozmnožovaniu a zarabaniu.Tiež nemam rada ked ludia daruju či za lacno predavaju psov ked su im zbitočny ako taku vec ...často je to vidieť na inzeratoch
mima píše:Danka dakujem za odpoved
Andrea píše: Sama som majiteľka len papierových psíkov. A nie sú ani kvalitnejší ani geneticky čistejší ako bezpapieráci.
Späť na O plemenách - jednotlivo
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 22 hostia