Morgana, ja ruky dohryzané nemám, toto je jedna z vecí, ktorú som mu zakázala okamžite a vie, že nesmie kúsať ludí. Nech hryzie čokolvek, ale na ludí a ruky si nesmie trúfnuť. Keď s tým začal, tak som ho okamžite usmernila a toto jediné si pamätá natolko, že to nerobí. Ale zase je iné, keď môj priateľ mu to dovolí vrámci hry. Keď sa hrajú, tak kúše všetko, ale inak nesmie, že by kúsal sám od seba. Som len trochu doškrabaná, lebo napr. keď prídem z práce a on na mňa od radosti, že ma vidí, vyskočí, tak ma škrabne aj do tváre, aj na rukách, ako sa podarí, ale to mu nezazlievam, lebo viem, že má hroznú radosť, že ma vidí
priatel mu hovorí"šelma zubatá". Teraz sa mu menia zuby, máme doma odložené 2 jeho stoličky, čo sme zachytili v momente, keď mu vypadli:)najviac ma štve na ňom, že aj keď dostane nažrať predo mnou a ja potom idem jesť, tak žobre, ale nie tak, že by kňučal, alebo ťahal ma za nohu, alebo tak niečo, ale príšerne sa rozblafká a v paneláku je to počuť na celý barák. Aj keď sa mu niečo nepáči, tak šteká ako šialený. Myslí si, že tým dosiahne svoje. Ale keď sedím a on začne, vie, že keď sa na neho zpriamene pozriem a vstanem a stále sa mu dívam do očí a poviem prísnym hlasom prestaň, že je zle. Ešte raz blafne a skončí
teraz ho učíme aportovať a včera mu to išlo vynikajúco
veľa zdaru pri výchove šteniatka bígla. Dá to veeeľa práce, ale stojí to za to