Šteniatko jazvečíka - darujeme

Sem môžete pridávať inzeráty len ak ste zaregistrovaní.

Šteniatko jazvečíka - darujeme

Poslaťod Mirra Starr » 9. Dec 2008, 18:36

Tento inzerát píšem za moju kolegyňu, ktorá daruje šteniatko dlhosrstého jazvečíka (bez PP). Je to psík (samček), mahagónovej farby, má 8 a 1/2 týždňov.

Kúpili ho jej otcovi, ktorému pred časom umrel starý dlhosrstý jazvečík, lebo si mysleli, že mu spravia radosť, no opak je pravdou - otec psíkovi vôbec nadšený nie je, hnevá sa a chce ho dať preč, lebo ďalšieho psa už nechce a situácia sa skôr zhoršuje.

Psík je dočasne u mojej kolegyne, ale tá si ho nemôže nechať natrvalo, keďže má tri deti a na psíka nemajú teraz vôbec podmienky.

Šteniatko je milé, zdravé a hravé, je ešte veľmi malinké, takže je samozrejmé, že nemá ešte hygienické návyky. Je nerado samo, vyžaduje si pozornosť človeka.

Psík sa nachádza v Bratislave, no dovoz do blízkeho okolia by možný bol.

Foto psíka nemám, ale myslím, že pre nikoho nebude problém si predstaviť malé šteniatko dlhosrstého jazvečíka. Je zvyknutý byť vnútri, vhodný skôr do bytu.

V prípade záujmu o toto šteniatko môžete kontaktovať moju kolegyňu na čísle: 02/58 69 27 34. (Je to číslo do práce, takže volajte prosím iba v prípade seriózneho záujmu.)

Vopred ďakujeme a dúfame, že malému nájdeme dobrý nový domov, kde ho budú mať radi a budú s ním môcť tráviť veľa času.
Obrázok užívateľa
Mirra Starr

Späť na Psy -predaj

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 11 hostia