Americký Bulldog - šteniatka z najlepšieho krytia v SR!!!

Sem môžete pridávať inzeráty len ak ste zaregistrovaní.

Americký Bulldog - šteniatka z najlepšieho krytia v SR!!!

Poslaťod BULLGOLDS » 4. Nov 2008, 19:10

Ponúkame kvalitné šteniatka s PP, z perfektného spojenia, pes MEGABULLS´ GORILLA (import Holansko, Jr. Ch. ABNA, mohutná stavba tela), fenka DOUBLEPEETERS´ BULLY (predkovia USA, výstavne úspešná, hrubá "bully" kostra), super rodokmene, vhodné na chov, výstavy, prácu. Šteniatka sú momentálne 7-týždňové, odber už možný! Navštívte našu webstránku, nájdete tam fotky oboch rodičov, rodokmene a fotky všetkých šteniatok!

Cena 12 000 Sk.

Obrázok

Obrázok

Obrázok
BULLGOLDS

Poslaťod sara » 16. Nov 2008, 19:23

Prečo si mysliš že najlepšie spojenie v SR keď ideš po 12000sk.Veď naklady na odchov tak super spojenia su určite vyšie,za predpokladu že maju už rodokmeň,kontrolu vrhu,tetovanie a čipovanie,všetky platne očkovania a pod.Ak to ale nemaš aka je zaruka super chovu. Kde je chyba.Ma matka DKK,a kdo ti ju bonitoval.Nemyslim si že si taky skuseny a reakcia na članok v novinach je odo mňa asi taka , že tam su vyhlasenia amatera a človeka neskuseneho v chove AB.
sara

Poslaťod BULLGOLDS » 24. Nov 2008, 13:16

A ja sa ti nestarám do tvojich záležitostí, tak ťa poprosím, aby to bolo aj naopak..

my sme predali už 8 psov do celej európy (Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Taliansko, ...), tak mi tu nerozprávaj o kvalite našich psov..

vy neviete predať svojich štyroch, tak ťa to asi zožiera a vypisuješ tu nezmysly..
BULLGOLDS

Poslaťod sara » 24. Nov 2008, 13:51

Presne toto som čakal.Žiadne vysvetlenie ohľadom PP,ani vyšetrenie DKK matky. či prebehla kontrola vrhu a hlavne kdo ti ju absolvoval.Tak ako môžeš pisať že maju PP. Ja som zadal okrem dvoch jedincov všetko ale tyto su ozaj super a chcem aby ostali u nas. Skus si prečitať štandard plemena a potom reklamuj v novinach nezmysli. Tak ahoj.
sara

Poslaťod BULLGOLDS » 24. Nov 2008, 13:58

Ešte raz hovorím, nestarám sa ti do tvojich záležitostí, tak nech je to tak aj naopak..

Nemám potrebu práve tebe niečo vysvetlovať..
BULLGOLDS

Späť na Psy -predaj

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 9 hostia