Sylvi, hej, hej, viem, že si rada anonymom
Možno robím unáhlené závery, ospravedlnujem sa za to, no nedávam si v ich prejavovaní zátku do úst len preto, lebo väčšinou sú správne. Tak prepáč.
Čo sa týka vášho cvičáku, mohla by si mi SSkou povedať, o ktorom vlastne hovoríme?
Na tomto celom sa mi nepáči jeden výraz - klienti. Preto ma to automaticky hádže do domnienok o inštitúcii.
Ste pripravení venovať sa klientom...a to mi navodzuje pocit pracovnej čaty, ktorá sa riadi heslom "náš zákazník, náš pán". Tak by to vo svete síce malo byť a nevravím, že sa nestretávate s kladnými ohlasmi na váš výcvik,
no čo sa mna OSOBNE týka, nechcem byť klientom, ani zákazníkom, chcem byť len členom. Samostatným členom, ktorý si dosť často príde, pocvičí, poklebetí, pehodí zážitky a skúsenosti, atď. Nepotrebujem venovanie sa, ani čatu, ktorá je nastúpená a vždy ochotná pomôcť. Som zvyknutá, ak potrebujem pomôcť alebo poradiť, prísť a spýtať sa.
Nechcem prílišnú ochotu, ked viem, že je pre peniaze.
...týmto nenarážam na nikoho, sú to len oznamovacie vety.
A Joachim, odpusti si, prosím poznámku o "smiešnych"..
1)teba takto nikto nepočastoval a ak by som mala adekvátne reagovať, asi by sa to nepáčilo ani tebe, takže načo zakladať ohník a
2)nikde som nespomenula výcvikové praktiky, vďaka ktorým "som smiešna" .. celý čas vravím o charakteroch cvičákov.
"Ak sa k Vám vkradne zlodej, spoznáte to podľa štekotu psa. Ale ak máte doma argentínsku dogu, spoznáte to podľa kriku zlodeja"