bruno píše:silvuska a tebe padol pes z neba? nemas ho nahodou od chovatela? lebo inac sa pes ziskat neda.
bruno píše:A predsa existujú aj množitelia psov s PP , bohuzial je to pravda...
bruno píše:... podla niekoho chovat a mnozit je rozdiel...
korra píše:Amguk..no asi nie ale snazila som sa..nie vzdy to vyjde...
teraz mam ale iny problem...telatko ma hot spot , takze mazeme, susime, okrikujeme aby sa neskrabal, musela som ho vystrihat na tych miestach, vyzera hrozne...ale to je nepodstatne. Zajtra mazeme k vetovi, ale dufam, ze to zvladneme aj bez ATB.....
rea píše:bruno píše:... podla niekoho chovat a mnozit je rozdiel...
Áno, aj podľa mňa to rozdiel je. Ty si toho, podľa toho, čo píšeš, veľmi názorným príkladom. Miešaš dokopy ľudí, u ktorých prípadnú príbuzenskú plemenitbu upravuje ešte aj zákon (incest), neberieš do úvahy prirodzený výber, ktorý pri množení v prírode funguje a pri chove by ho mal riadiť človek s nutnými vedomosťami, aby chápal dôsledky svojho konania. Ako som písala, chápem dôvody toho, že viac o tom ani vedieť nechceš. To neznamená, že schvaľujem. To je ale tvoj problém. Čo pošleš, to sa ti skôr, či neskôr vráti.
bruno píše:chovat znamena mat jedneho psa a nerozmnozovat, uz ten kto si hovori ze ma chovnu stanicu je mnozitel - teda suhlasis aj s tymto?
Tingri píše:Mať znamená vlastniť....chovať znamená v zaregistrovanej chovnej stanici v kontrolovanom chove...množiť znamená orechy - viď Bruno...
Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 5 hostia