Pocuj ty tlachas od deviti k peti
co ma predaj ludi s tymto spolocne??
preco by ma mal zaujmat divy vtak ktory ti rozdrbal okno??
preco by tie psi ti mali nieco vracat naspet?? naco ich mas tolko ked to financne nezvladas?? tvoje dieta bude musiet tiez pracovat aby si mu daval kvalitne jedlo a oblecenie???
"
no a na tie utulky----povedmi kolko percent cistokrvnych psov je v utulkoch oproti poulicnim psom.ked su -tak su to len nezodpovedny ludia roztopasny ktory si kopili psa a zistili ze ho nechcu tak sa ho rychlo zbavili tak ze ho vyhodili na ulicu. "
V utulkoch je dost velke percento "cistokrvnych psov", lenze o nich malokto vie, pretoze su hned zajednane...btw. ako hodlas kontrolovat co je zo psami ktore namnozis?? ak skoncia v utulku tak s tym nic nespravis...
"
Laska k danemu plemenu ked je bez papierov neexistuje ze ...silvuska vsetko volaco stoji chov psoch nie je o prachoch teda? tvoj hafan sa hrabe v odpadkoch teda?"
Ak mas rad konkretne plemeno, tak ho nebudes zhovadovat mnozenim bez akehokolvek odborneho dozoru, a kupis si kvalitneho psa s PP...ak mas rad psov celkovo, tak si nevezmes psa od mnozitela ale s utulku...
Nie moje psy sa nehrabu v odpadkoch, maju tu najkvalitnejsiu stravu, ale nevyzadujem od nich aby mi financie do nich vrazene vracali...keby som to ziadala, tak by nestacili 5 vrhov rocne
Psa mas preto, ze ho mas rad, je to tvoj spolocnik, ty si sa ho ujal a ty si zanho zodpovedy...to povedal uz ujko Exupery...[/b]