Tingri píše:Bruno prepáč, ale už mám toho dosť...naozaj nevieš prečo existujú psy bez PP po rodičoch s PP....tak Ti to poviem, preto lebo existujú ľudia ako TY a chovajú na čom príde, je im to jedno, nezaujímajú sa o nič iba o peniaze!!! A podľa toho čo píšeš si nič iné ani neviem predstaviť!
Silwuska píše:Jezis brunko...kup si skreckov a tie si mnoz a predavaj...
U psov to je bohuzial zlozitejsie ako si predstavujes...ty si mnozitel, mas psa bez PP, ten pes nema PP preto, ze jeho rodicia neboli uchovneny, to znamena ze mali nejaku vadu...to znamena ze tvoj pes ma vysoku sancu na prenos vady do dalsich generacii...degenerujes plemeno...hawk
bruno píše:A uz je to tu, vydis to tingri? to je to ocom som ti hovoril - co pise tana, vsetky stence z vrhu po papierovych rodicoch nedostanu papiere z tych nasledovnych dovodov, Ja som to vedel, a aj Tana to vie ze ked stena nesplna standardy plemena tak papiere nedostane.A neni su to zadne vyhovorky podla teba-blbych chovatelov.VSETKY STENCE Z VRHU PAPIERE NEDOSTANU!!! JA VIEM TANA, ZE JE TO JEDNODUCHE, ALE PODLA TINGRI DOSTANE PAPIERE AJ TEN PES CO MA VADY.hauk
Danaka píše:Pozdravujem.
Opravte ma niekto, ak mám zlé info.
Šteniatka som ešte neodchovala, ale chystám sa. No a keďže sa informujem dopredu, tak som si našla, že aj neštandratné šteňa dostane PP. Len má napísané v PP, že je neštandartné a tým pádom sa nedá uchovniť. Ale doklad, že je po papierových rodičoch má. Aj keby bolo dvanáste. Dúfam, že to je fakt.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 36 hostia