tak ja ziram lenca...je sice vidiet ze chces psikovi pomoct, ale stale sa to snazis riesit cestou oblbovakou...preco?? a ak som spravne pochopila tak si mu tie oblbovaky aj davala?? nemam slov...
V jednom musim suhlasit s tanou a to ze ty sama v nom vytvaras strachove reakcie, presne tym ze napr zatvoris to okno...ty by si ho mala otvorit este viac a psa si pri jeho reakciach absolutne nevsimat...ak si ho cicikas a mojkas, tak ho v tom len podporujes...
Dalej ma soklo to radio...ako nehnevaj sa, ale to je najvecsia hlupost aku som kedy pocula...to je dalsi dokaz ako ty sama ho v tom strachu podporujes...sa necuduj ze sa vonku boji kazdeho prdnutia, ked doma, v bezpeci ziadne zvuky nepocuje...Myslim si ze chces psovi dobre, ale ide velm i velmi zlou cestou...
Prestan mu pustat radio, prestan ho mojkat pokazde ked sa niecoho zlakne, prestan zatvarat okno ked ide z ulice nejaky ruch. A hlavne zacni od seba, ty sama musis byt presvedcena ze tvoj pes to zvladne, a nieze vonku sa klepes coho sa zase zlakne...a hlavne si nechaj poradit...