V FM ultrapremium, hypoallergic ryba/zemiak, co je fakt spickove krmivo, krmil som s tym rok je E 282 – propionát vápenatý, co je tiez potencionalny alergen. Zdoraznujem
hypoallergic rada..
Kedysi si mi foss napisal, ze propionat je ok.
fosilia píše:Ak je nieco problemove nepatri to do krmiv pre psov.
Osobne to uz riesim tak, ze sa snazim o co najmensi bordel, teda kupujem kvalitu a zaroven striedam po par mesiacoch. Dokonale granule neexistuju! Ty to vies foss, pisem Monike.
Tak chvilu zereme tazke kovy v morskych rybach a propionat v holistickych FM, potom sa precistime nejakou hydinou plnou rastovych hormonov a antibiotik od Trainera a akurat dnes som to zabil puffynami v ktorych je nedefinovany "vegetable oil", najsor asi ten repkovy.
S granulami som na tom tak 50:50 voci surovemu masu, zeleninke a pod., chcem ten pomer s rastucimi vedomostami vylepsovat, zatial si netrufam, preto aj tie granule..
Btw foss. Dnes som sa rozpraval s tym distributorom puffins, mudry clovek, studovany ako ty. Aj som sa ho spytal, ci nahodou nema nick foss. Neber to ako urazku/narazku pisem to vazne. Co si ty o tom krmive myslis? Tvoj osobny nazor, mne to pride velmi pokrokove, resp. ovela lepsia technologia, ako klasicke granule. Vonaju nadherne, chutia tiez, okostoval som aj ja, ako obycajne. Uvidim, ci sa z nich do rana obidvaja neposereme.
Dik za odpoved.