Tak jenifer to napisala za mna.jenifer píše:Trainer Fitness sme nasadili nie kvoli jeho hyperalergennosti, ale kvoli dobremu zlozeniu, ktore ma oslovilo....
Amaguk píše: ...na jeho zataz je Fitnesska slaba.
Energy:
Moisture........................8.0%
Crude protein...............31.0%
Crude fats....................19.0%
Crude fibre.................. 2.2%
Crude ash....................7.2%
Calcium........................1,5%
Phosphorus..................1,1%
PUPPY Rabbit & Rice MEDIUM-MAXI SIZE:
Moisture............................................................. 8,00%
Crude protein..................................................... 30,00%
Crude oils and fats............................................... 16,00%
Crude fibre............................................................ 2,50%
Crude ash............................................................. 6,60%
Calcium................................................................. 1,30%
Phosphorus............................................................ 0,90%
Velmi podobny obsah nutricnych latok a zaroven diametralne odlisne zlozenie. Nejdem to sem postovat, aby to nebol prispevok na pol strany.
Kto chce si pozrie linky.
Kuracie drobky su dobrota, ale je to len o dobrej viere, ze tie derivaty su zrovna drobky.Amaguk píše:btw, derivaty su aj vnutornosti - t.j. kuracie drobky a mas ich v kazdom priemyselnom krmive.
Btw, v kazdom nie.
Amaguk, toto je utok na Energy, nie na teba. Ak tym krmis 3 dni v mesiaci, tak ti to moze byt jedno, resp. je zbytocne obhajovat neobhajitelne. Ja som napisal, ze je to bordel oproti Fitness, lebo o tom bola rec. A moj nazor sa nemeni. Nie bordel oproti vacsine inych granuli.
Jenifer hlada nieco kvalitne (aj ked pojem kvalita je relativny) a v tomto duchu som sem postoval.
Fakt mam tazke srdce na tych talianov a ako pikosku sem hodim jeden link s hodnotenim granuli. Jasne, ze to moze byt subjektivne hodnotenie, ale IMHO je seriozne zdovodnene. Najst sa tam daju vsetky mozne znacky a cudne, ze Novafoods nikto nikam nezaradil. Preco? Lebo z toho "obsirneho" infa o zlozeni si to seriozny clovek netrufne. Na rozdiel od "seriozneho" vyrobcu, ktory sa tvari, ze je svetovy.
Ja by som to zhrnul tak. Kto si nevazi zakaznika, ten si nezasluzi jeho doveru. A to zahmlievanie zo strany Novafoods je o tom. Bohuzial zijeme kde zijeme a tak si to koli chudobnemu vyberu kvalitnych granuli mozu ty smradi dovolit.