od offca » 22. Feb 2006, 15:29
Myslim si, že i pri braní do úvahy rôznych priorít sa dá dosiahnuť rovnaký záver, a teda vycvičený pes..o čo vlastne na cvičákoch ide.
Človek sa riadi podľa určitých priorít.
Nikto sa nezmienoval o tom, že tieto spomenuté cvičáky užívajú nejaké až nevyhovujúce praktiky. LENŽE pri výbere a rozhodovani sa prvotne človek nevidí do diania natoľko, ako niekolkoročný člen, preto túto stránku nemôže brať do úvahy.
Preto pristupuje na iné, hoci nie až v takej miere dôležité, no pre nho samého ešte dosť závažné kritériá, akými hlavne v našej krajine sú finančné podmienky, prvotný dojem a pod.
Neviem, ktoré cvičisko ty navštevuješ, no týmito prispevkami sa priamo nezhadzuje ani jedno. Sú to všeobecne známe, nie tajné záežitosti, takže prečo si nevytvoriť na ne mienku a podľa toho postupovať ďalej?
Ja osobne by som tiež nedala dopustiť na "domovský" cvičák, hoc by bol neviem ako drahý, pokial s ním mám spojené krásne zážitky, je mi to jedno.
ALE pokial si človek vyberá nanovo, preč všetky uvahy, nebudem dopovať ludí, ktorí chcú zarobiť na inštitúcii (cvičáku) a berú ho ako inštitúciu, ked viem, že na iných miestach a iných cvičiskách sa zakladajú na dobrých vzťahoch a zážitkoch.
Že peniaze kazia charakter je všeobecne známe.
"Ak sa k Vám vkradne zlodej, spoznáte to podľa štekotu psa. Ale ak máte doma argentínsku dogu, spoznáte to podľa kriku zlodeja"