Silwuska píše:Habans bulldog...teda ale na tej tvojej stranke v galerke su niektore psi chudatka fakt hnusne...vypadaju jak zdegenerovane tie ich nozky.. nerozumiem k comu je toto dobre...azda sa ti to paci?
Amaguk píše:to co si sem dal? Svoj autoportret?
angi píše:už sa len smejem na Vás, lebo je to úbohé a smiešne , čo sem píšete. Však vy ste normálne rasisti. ako u ludi, kto neni biely---u psov bez pp--- na ohen s nim, ste rasisti, a je to úbohé.lutujem vás, a tu nechápavost co v sebe máte. to je moje posledné slovo...
Amaguk píše:mna osobne na obrazku nezaujma vobec nic a o tebe som si utvorila nazor uz davno, takze ma to dokonca ani neprekvapilo (hm, preco asi?)
som vsak velmi zvedava, ako zareaguje admin.
na kazdom normalnom fore by za toto mal ist BAN!
Amaguk píše:smiesna?
skor ty si vulgarny
a ak to adminovi nevadi, ze taketo veci niekto dava na forum, kam chodia aj male deti, tak mne to teda vadi dost. podla mna to tu nema co hladat a uz vobec netusim, co si tym vlastne chcel "povedat".
ako to suvisi s temou
Amaguk píše:cisto z profesionalneho hladiska ma zaujalo, co sa ti asi melie v tej hlave, ze ti vobec napadne sem vkladat taketo obrazky
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 41 hostia