Pozdravujem vás.
Je tu niekto, kto sa hlási na Veterinárnu univerzitu v Košiciach, alebo plánuje v budúcnosti, prípadne ju už navštevuje?
Ja sa hlásim, ale zatiaľ len na odbor Kynológia.
offca píše:pýtala si sa, ako prebieha externá forma štúdia?
Pokial na nej nič nezmenili, tak každý mesiac cca na 10 dní.
Joachim píše:no tych 10 dni budes stejne musiet byvat na ich intraku - ktori si asi nie asi ale urcite musiet zaplatit a tam psi maju v podstate volny vstup - mozes si ich tam zobrat so sebou.
psíčkarka píše:offca píše:pýtala si sa, ako prebieha externá forma štúdia?
Pokial na nej nič nezmenili, tak každý mesiac cca na 10 dní.
To nemyslíš vážne Offca. Ja som podala prihlášku na externé práve preto, že nemôžem byť z domu dlhšie preč ako jeden, maximálne 2 dni, lebo mám momentálne 11-mesačné dieťa. To by možno až tak nevadilo, lebo oňho sa môže postarať niekto z rodiny.
Problém je v tom, že mám dvoch psov - kavalierov a o tých sa mi nikto nebude 10 dní do mesiaca starať (bývam na sídlisku).
Ja som myslela, že externé štúdium je tak raz do týždňa - jeden deň učenia od rána do večera alebo tak nejak.
Ale drvím sa biológiu lebo sa tam chcem dostať a tak so psami sa to snáď nejak vyrieši.
JOACHIM: Do Brna sa zatiaľ nechystám, lebo je to na mňa príliš ďaleko (som z Popradu) a ani neviem, či je v Brne tento čiste psíčkarsky odbor.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 11 hostia