ako viem odnaučiť moje buliky???

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

ako viem odnaučiť moje buliky???

Poslaťod dogsite » 14. Jan 2008, 11:55

Vedeli by ste mi poradiť ako by som vedela odnaučiť moje buliky aby neskakali na inich? Ked som s nimi vonku,a dakto ide vedla nas tak hned skacu a tesia sa. Im je jedno ze ci je to bezdomovec alebo stará teta,oni sa strašne tešia a chceli by ist ku kazdemu.
Chodievame na luku a ked je tam dakto iny tak ich vobec nemozem pušťať lebo hned bežia tam a nepočuvaju. Ked su same tak pocuvaju,ale akonahle su spolu tak nepocuvaju. Chodime aj na cvicak,tam nie su problemy,pocuvaju stale. Takže ja neviem akoby som ich vedela naučiť aby ma počuvali aj vtedy keď su spolu,a nie len osobitne.
Bullterrier FoReVeR
Obrázok užívateľa
dogsite

Poslaťod zuzupes » 17. Jan 2008, 14:48

Ahojcek :D
moja Pallas to tiez vzdy robila, ale akosi z toho vyrastla. myslim ze to je aj vekom, a bulici su celkovo psikovia ktory maju radi ludi.No urcite sa to da aj odnaucit. som zvedava na odpovede ako to kto odnaucil svojho psika.papa
Obrázok užívateľa
zuzupes

Poslaťod lumika » 17. Jan 2008, 21:05

Najlepší spôsob je stať sa pre psíka zaujímavejším ako ostatní ľudia (napr. ja som používala pískaciu hračku a piškotky), ale určite treba mať pri stretnutiach psíka na vodítku a chodiť s ním čo najviac medzi ľudí. U bulíka je to ťažie hlavne kvôli tomu, že ľudí miluje.
Obrázok užívateľa
lumika

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Bing [Bot] a 28 hostia