ale jasne, ja nespochybnujem, ze velky narobi viac skody ...ale toto dokaze aj maly, ak dobre trafi...taka achilovka je priam ako na podnosemilofedo píše:...pes je schopny potrhat slachy ...
v takychto pripadoch si myslim, ze vacsi zmysel by malo s majitelom hadzat hrach na stenu, ako rec...ale mozem sa mylit.raky píše:A s majiteľom si neskúsil hodiť reč?
Problemom je, ze mnoho neznalych ludi, v malom psovi nevidi nebezpecenstvo, vid. mamicky s detmi: "Pohladkaj si havika".Van píše: ja osobne mam pred velkymi cudzimi psami respekt, ale malych cudzich nervakov sa doslova bojim...
lavy alt podrzat a 94 na numlocku a ked pustis alt, mas ho tammilofedo píše:(nechapem kde na klavesnici si nasiel ôkáň samostatne ).
raky píše:A skúsenosť pre mňa - malých psov nedokážem prečítať...
lucik píše:.. tak som jej len odpovedala, ze nadavat jej nebudem, lebo tam je dieta a ak nechce, aby som zavolala policajtov, nech je radsej ticho..
ktomu ako poniektori ludia zijuci v meste so psom pristupuju k vykalom svojich milacikov, len toto, ako mala ukazka......repr^zent píše:Pikoska z dnesneho dna, teda uz vcerajsieho:
Chlap venci na voditku po parku cca 60cm psa, pes zastane pri lavicke, steluje sa, chlap sa nanho pokojne pozera. Ten pes sa VYSRAL na lavicku!!! Chlapik pokojne odchadza.
Pozeral som na to z dialky asi 100m a myslel som, ze sa mi mari, tak sme to tam potom isli obhliadnut... Proste uzas. Potom som videl este v parku 2 stromu obsrane riedkou srackou asi do 1/2m vysky.. To co uz je?
Fakt, aky pan taky pes a teda obaja boli riadne diagnozy!
mam podobnu skusenost, len nie s maltezakom ale s maly (ci trpaslicim, ani neviem ako sa to spravne vola) spicom. A neprechadzala som okolo ja, ale on.lucik píše:ani ja...raky píše:A skúsenosť pre mňa - malých psov nedokážem prečítať...lucik píše:... s maltezakom na flexine, maltezak vyrazil so stekotom po nas a zavesil sa mi na nohu..
Tiez som si vsimol, ze ich je akosi pozehnanejsie.Van píše:Vcera to uz bolo stopene a blato. A v tom blate hotove minove pole.
...repr^zent píše:Napadaju ma dva dovody.
1) Papierove sacky su nepouzitelne koli rozmoceniu sa, by ma zaujimalo aky idioti ich navrhli a ktoreho politika znamy na nich ryzuju. Ja mam vzdy par neekologickych mikrotenakov vo vrecku.
tymto to moze byt. Ale potom by mali naucit aj svojho psa, aby po tom blate neslapal, lebo okrem blata im do bytu prinesie aj kus cohosi tmaveho, smradlaveho a mazlaveho....repr^zent píše:2) Ludia nechcu slapat po rozblatenom travniku, tak na to, ked je blato kaslu.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 38 hostia