zopz píše:Pes musi byt cipovany aj nadalej, kontrolovat to nebude nikto. Co viem, tak napr. Rakusko posilni cestne hliadky za hranicou, ale nie koli psom, ale koli cudzincom. Budu zastavovat auta, ktore im budu podozrive.
ivaz píše:ja som sla vcera do brna a na to som pytala na hraniciach, kedze som sla so psami a bolo mi povedane, ze nadalej je povinny petpas (cize aj cipovanie, nestaci tetovanie), akurat, ze to nebudu kontrolovat nikde na ziadnych hraniciach. Avsak ak by ta zastavila policajna hliadka, tak si povinna im petpas predlozit.
ivaz píše:ja som sla vcera do brna a na to som pytala na hraniciach, kedze som sla so psami a bolo mi povedane, ze nadalej je povinny petpas (cize aj cipovanie, nestaci tetovanie), akurat, ze to nebudu kontrolovat nikde na ziadnych hraniciach. Avsak ak by ta zastavila policajna hliadka, tak si povinna im petpas predlozit.
ivaz píše:tak to s cipovanim je otazne...mne vsak odmietli vydat petpas aj napriek tomu, ze mame velmi dobre citatelne tetovanie. Ze vraj je cipovanie k pasu uz povinne, nakolko uradnici nemienia luskat tetovania a obtazovat sa s tym, pre niekoho moze byt tetovanie citatelne ked vie co tam ma hladat pre niekoho nie. A nechcela by som sa hadat o tom, ci ma pes na uchu osmicku alebo deviatku niekde v cudzine, takze tak nejak.
Fraga píše:Ja chodim na české výstavy s očkovákom bola som aj v Madarsku a poho žiadny petpass nechceli...
Užívatelia prezerajúci fórum: Bing [Bot] a 25 hostia