miro píše:Ahoj Peťo. Dufam že znalec ozaj som a s tym Nerom pravdu nemaš. Mrzi ma to že si myslim že sté o tom vedeli a keď tvrdiš že ma dobry pohyb tak si naozaj v omyle, a si ma prekvapil lebo neviem prečo to robiš , či z nevedomosti alebo špekuluješ. Dobre vieš že po Mecovi sa z vrhu vydaril možno jeden pes čo zobral Tomaš inak s tych dvoch vrhov vyšli iba dobre hlavy a inak chore psy. Môžem posudiť lebo bolo ich par u mna na vycviku a ostatne som vydel na vystavach. Ak maš čas tak priď pozrieť momentalny vrh po Caro a uvidiš že to bolo dobre rozhodnutie.Inak teraz som kupil psa z Nemecka tak dalši vrh planujem s nim alebo s Gorilou čo ma Peter Mišovič. Prakticky sme sa dostali na uroveň Holandska.Preto to je neopakovateľne spojenie , lebo si chcem nechať sučku na chov, a dalej sa uvidi. Na tvoju sučku by som ti doporučil krycieho psa trocha lahšieho ale s ostrejšou povahou, a plnochrupeho.Ak použiješ Nera tak si myslim že budeš mať šteniatka sice mohutnej hlavy ale z neuplnym chrupom a veľmi zlym pohybom takže ti v 4.rokoch budu padať na zem. Ja viem že ti imponuju veľmi prehnane mohutne psy ale zober rozum do hrsti a zamysli sa čo ste stym dosiahli.Inak ozaj priď pozrieť stoji to za to. Na predaj je ešte 1x psik a 1x sučka. Cena je mala k porovnani s tym ake su to šteniatka. Tak zatial Ahoj.Miro
AHOJ
NO SOM S TOHOTO TVOJHO PRISPEVKU PREKVAPENY
NO ZNIE TO VELMY NERVOZNE
- NAOZAJ NEVIEM PRECO
MIRKO-JA SOM TI PRIPOMENUL PROTIRECIVOST TVOJICH DVOCH POSLEDNYCH PRIPEVKOV
NO A KTOMU ZNALECTVU...MAS TAKY POCIT TAK OK
ALE NEMAL BY SI VYBERAT "UTRZKY" S KONTEXTU, NIEKEDY SA POTOM CLOVEK SAM ZAMOTA A ANI SITO NEVSIMNE
CO SME DOSIAHLI??
A CO SME MALY DOSIAHNUT??
MIRKO ,TY TU VYPISUJES AKO KEBY SI BOL NA NEJAKEJ PORADE
NEVIEM PRECO UTOCIS A PRECO PISES TIE DETINSKE VYROKI
PRIPADA MY TO SMIESNE
TEBE NIE
VIES ZE TU TO AJTAK NIGDO NEVIE POSUDIT,A NA MNA TIETO "TRHOVE KONTRY" NEPLATIA!
TO ZE SI /STE/ SA" DOSTALI NA UROVEN HOLANDSKA"
TAK OTOM MAS ZREJME PREHLA NAOZAJ LEN TY
MY SA POZNAME
AHOJ PETO.