Dko... dobra question..
Zolo .. co povies na to ze u teba to stena nikdy nebude mat v 7-8tyzdni tolko "gymnastiky" ako v pelechu zo surodencami.? o tom ako vyhravat a prehravat prve bitky.?

emor píše:8) Rea.. len na okraj ..preco mas v atavare vlka ..ked si bauceron pozitif.?
DKo píše:[]Koľkým (v %) nadobúdateľom šteniec od vás si ty takto vyšiel v ústrety?
ja viem, len mi je smutno, ze nas tu je 5 a pol a z toho...radsej to necham tak bo mi z toho bude este smutnejsie...DKo píše:Vďaka tomu, že so psom žiješ a vidíš kam sa uberá, môžeš to korigovať, zvyčajne úspešne, ak chceš a vieš. Univerzálny návod neexistuje
zopz píše:Neviem ako vy, ale ja sa stale nemozem dostat do temy O psoch, hoci uz nie je uzamknuta. Dokonca aj odtialto zmizla podtema O psoch.
asitak píše:Téma je zúrivé šteniatko
To je aj na teba raky, okrem smajlov a jednoduchých viet si už aj k téme niekedy písala?
raky píše:asitak píše:Téma je zúrivé šteniatko
To je aj na teba raky, okrem smajlov a jednoduchých viet si už aj k téme niekedy písala?
Nepísala/ja som MUŽ!!!/. sorry ja sa len bavím a pravda je, že som takeho ,,asitak,, asi ani nestretol/a, no čo budeme si rozumiet???
teraz niečo skopíruješ a dáš to na 5 tém???
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť