Amaguk píše:Poznate niekto tuto?
http://www.martinus.sk/?uItem=32866
oplati sa zakupit? (resp. napisat si o nu Jeziskovi )
oreganka píše:
Naopak, kniha Viktor Dostal: Prirozena komunikace a zivot se psy je unikatnou knihou pre ludi, ktori mozu/nemusia v sebe objavit tzv. psi gen, vychova/vycvik je postavena na odlisnom zaklade, nez je bezne zauzivane, vychadza z etologie a odhaluje skryte priciny neuspechu pri vychove a vycviku. Odporucam ludom, ktori citia, ze potrebuju ´viac´.
Pozn.: knihu nie je mozne volne kupit, je vydavana vlastnym nakladom autora a treba o nu poziadat na www.psiskolafalco.cz
Nils píše:
určite sa oplatí - aspoň podľa mňa. Ale cena v kníhkupectve bola nižšia než v Martinuse...
naozaj podrobný - až detailný popis všestran. výcviku - a navyše od skutočného odborníka. Odporúčam
Amaguk píše:oreganka Vdaka za odpoved.
Zaujima ma to, lebo Desenskeho poradnu poznam a ak je v knihe len to co je na stranke, tak naco potom kupovat este aj knizku, vsakze?
je v knihe aj nieco ine, nez to co je na jeho stranke? Nejaka "pridana hodnota?"
Amaguk píše:Nils píše:
určite sa oplatí - aspoň podľa mňa. Ale cena v kníhkupectve bola nižšia než v Martinuse...
naozaj podrobný - až detailný popis všestran. výcviku - a navyše od skutočného odborníka. Odporúčam
Diki. V ktorom knihkupectve si ju videl?
Ja by som radsej kupovala v kamennom obchode, ale akosi nemam stastie na kynologicku literaturu, vasde maju len nejake blbosti typu Fogel ( a ani momentalne nestiham patrat po knihkupectvach )
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia