Amaguk píše:mato, tvoja otazka by bola tematicky vhodna aj do fora Vycvikova poradna
mato-koker píše:Amaguk píše:mato, tvoja otazka by bola tematicky vhodna aj do fora Vycvikova poradna
napisal som to tu preto aby som dostal radu od odbornika a nie aby som tu cital vysmechy ,takze ak sa ti to zda vtipne tak chod radsej na pokec a tam sa vysmievaj s tych pubertakov co si nemozu vypucit vyrazku.............
mato-koker píše:dakujem,s tychto dvoch rad som uz ale uplne zmeteny lebo si dost odporuju............ale asi sa budem priklanat k nazoru doktorky...........
rea píše:mato-koker píše:dakujem,s tychto dvoch rad som uz ale uplne zmeteny lebo si dost odporuju............ale asi sa budem priklanat k nazoru doktorky...........
Samozrejme, že rady sú rozdielne, každý jeden človek poradí minimálne trochu inak, preto si treba vybrať. Nakoniec sa bude aj tak dať pripísať problémové správanie nejakému tomu syndrómu agresivity, ktoré kokríky majú vrodené a vykastrovať ho...
mato-koker píše:rea píše:mato-koker píše:dakujem,s tychto dvoch rad som uz ale uplne zmeteny lebo si dost odporuju............ale asi sa budem priklanat k nazoru doktorky...........
Samozrejme, že rady sú rozdielne, každý jeden človek poradí minimálne trochu inak, preto si treba vybrať. Nakoniec sa bude aj tak dať pripísať problémové správanie nejakému tomu syndrómu agresivity, ktoré kokríky majú vrodené a vykastrovať ho...
takze ciastocne by pomohlo keby sme ho dali vykastrovat?
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 28 hostia