lebo tu šlo o psa a nie o mňaNils píše:načo robíš zo seba ešte väčšieho _chuja než si
Neboj, v tejto téme už nebudem a naše drobce budem pomáhať vychovávať po svojom. Či dobre, to nech súdia ľudia, ku ktorým sa dostanú
ch majitelia sa ale od tvojich hlasok a rad pohybuju uplne opacnym azimutom.
Van píše: ziadna rada cez net nie je dobra, lebo vsetko napisane sa moze inak vysvetlit a nespravne aplikovat. Raz videne je viac ako stokrat citane
Zoli-báči, zle to staviaš. Ja si dovolím tvrdiť, že žiadny pes nie je pre začiatočníka, ak ho berie od takého, ktorý mu nedokáže, nechce alebo nemôže poradiť a on musí žiadať o radu na kajedakých diskusných fórachZolo píše:ČSV určite nie je pes pre začiatočníka
DKo píše:[ Ja si dovolím tvrdiť, že žiadny pes nie je pre začiatočníka, ak ho berie od takého, ktorý mu nedokáže, nechce alebo nemôže poradiť a on musí žiadať o radu na kajedakých diskusných fórach
Zolo píše: ponúknem inú súvislosť - prečo neprevychováva "svorkovou metódou" APT, či SPT? Jednoducho to sú psi, ktorí majú svorkovú reč posunutú niekde inde, ak sa vôbec o tom dá hovoriť. A takáto "prevýchova" by nutne narazila.
Nedal som síce žiadnu radu, ale len ďalšie otázky...
Zolo, opáč, či je Gaštanko v akurátnej srsti, mastný vyzerá dostatočne. Potrebujem nový ľadvinový pás a mačky sa nám minuli. O mäso sa podelíme a Nilsovi venujeme uši a chvost na pamätku, že ich nedal kupírovať.Zolo píše:Zajtra pokecáme osobne, dnes je tu "psožrútska" zábava..
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia