jajuska píše:ďakujem vštetkým, ktorí napísali...no my už sme raz mali, nemeckého ovčiaka, ale to som bola malá, možno som mala 10 rokov, a nepamatám sa, že by bol taký ako tento môj Ginko....ja mám aj knihu o vlčiakoch, ja som mu vlastne zachránila život, nekúpila som si ho...predtým, čo sme mali toho ovčiaka, tak on bol už v poslednej časti života, od nejakých 9 rokov zúrivý, do nás všetkých, nechcel sa ani pohladkať niekedy, hneď cerul na nás zuby, neviem prečo, či preto že už bol starý, alebo sme mu nedali dobrú výchovu, nezaoberala som sa tým predtým tak ako teraz, bola som menšia, a možno aj naši nemali čas, neviem, ale dnes som si uvedomila, a viem ako sa o psíka starať,. skúšam to čo ste mi radili vy, už dlhšie, ale musím asi mať trpezlivosť ako hovoríte, viem aké sú šteniatka, mali sme ich dosť, mali sme predým viacerých psíkov, ale ani jedno nebolo také divé ako Gino...bojím, sa aby nebol taký, ako ten ovčiak čo sme mali pred ním, ja som sa ho ku koncu už bála, bol hrozne zúrivý a akonálhe som mu dala žrádlo tak začal na mňa ceriť zuby, aj keď niekedy ležal len tak na chodníku, a ja som chcela prísť bližšie, už zúril, proste bála som sa ho už, a to by sme sa vlastného pasa nikdy báť nemali...takže tak.preto sa pýtam,či je to normálne, a či to šteňa nebude také aj v dospelosti, dosť som sa začala zaujímať o kynológiu. baví ma to a psy milujem. vlastne všetky zvieratá.
tak vám ešte raz dakujem... a vy máte akých psíkov?
a viem ako sa o psíka starať,
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 10 hostia