DKo píše:ak si ešte nezažil ako sa robí vrtuľa z pýchou nadutých znásilňovačov, ponúkam ti jedno z riešeníNils píše:som zvedavý na reálne prevedenie...
pekná pesnička
DKo píše:ak si ešte nezažil ako sa robí vrtuľa z pýchou nadutých znásilňovačov, ponúkam ti jedno z riešeníNils píše:som zvedavý na reálne prevedenie...
... a je toemor píše:dnkilsso...
DKo píše:... a je toemor píše:dnkilsso...
Nils píše:DKo píše:chlapče, koľkí ti dnes povedali alebo napísali, že sa občas správaš ako chu(ma)jNils píše::victory:
ad 1: zďaleka nie si tak starý a ja tak mladý, aby to chlapče bolo na mieste
ad 2: blbosť je blbosť...čo k tomu dodať?? ...nuž len...
ad 3: mladý a hlúpy nie je v živote nič nové ani prekvapivé - ale starý hlupák - to už je tragédia ! - neviem, koľkí ti to povedali alebo napísali, ale začni sa vážne zamýšľať nad sebou a nehraj sa stále na morálneho kazateľa
p.s. malá rada na záver - hľadať filozofický odkaz v plytkých textoch Kabátu a hrať sa na vekom a skúsenosťami ostrieľaného je naozaj viac ako smiešne - najmä ak sám k sebe nevieš byť úprimný...
Fanny píše:
Chlapci, existuje aj prijemnejsi sposob ako si po veceroch odburavat testosteron
Fanny píše:Ale vidim ze na dnesny "dueal" si sa dosledne pripravoval
Fanny píše:DKo píše:.. ak by sa ho opýtala, či včera dobrovolne poumýval riad, to by si len videla pravú hormonálnu búrkuNils píše:Funny - Fanny
alebo by ma odbil tym ze ma mycku
Fanny píše:Niils a nebojis sa vstupit do jamy levovej s pitom ? Nechces pujcit ričbeka ?
DKo píše:Dávid pribil jednu Goliášovi prakomNils píše: keď sa stretneme a nastaví mi líce - aj keď ja mám slušné najmä opakované kombinácie direktov a zdvihákov voči súperom - takže môže byť nemilo prekvapený
Užívatelia prezerajúci fórum: Bing [Bot] a 38 hostia