DKo píše:zreješ ... ale neteš sa, to bol iba drobný podžub na dobrú nocNils píše:tebe hodím čosi iné..
chlapče, pekný deň a ...
DKo píše:zreješ ... ale neteš sa, to bol iba drobný podžub na dobrú nocNils píše:tebe hodím čosi iné..
abo malo vitaminofemor píše:nekde je xyba a uz viiim de... hodiny na servery idu vopredu.... ale ta o djsc.... das šidzemdzešatdvaminut...
Fanny píše:beira píše:Ale stretli sme bernaka, bez pana sa potuloval popri rieke. Krpec ho zahnal
Nils píše:Fanny píše:beira píše:Ale stretli sme bernaka, bez pana sa potuloval popri rieke. Krpec ho zahnal
to nevieš že berňáci nosia najnovšie Demänovku zmrznutým plavovláskam namiesto bernardínov ako prvú pomoc??
bernský kuriér sa mi posťažoval, že chovateľky RR nemajú pre švajčiarov už žiadne pochopenie - a pritom bol presný ako tamojšie hodinky...
Fanny píše:asi by som mu nechutila, navyse som prudko jeduvata
Fanny píše:Nils píše:ak budeš takto zamŕzať - jedného dňa ťa určite zožerie yetti - tajne - ako agent 007...
asi by som mu nechutila, navyse som prudko jeduvata
Jaro píše:Fanny píše:Nils píše:ak budeš takto zamŕzať - jedného dňa ťa určite zožerie yetti - tajne - ako agent 007...
asi by som mu nechutila, navyse som prudko jeduvata
staci nalozit na par dni do pacu a potom pomaly dusit ono aj stare maso povoli potom
Späť na O plemenách - jednotlivo
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť