Jaro píše:
ja akurat kopim liscie koze na manzelkin kozuch ale este ich zopar chyba. mrchy boli obcas prasive a z toho sa neda
... ved mas velku z dogy, do tej sa zabali cela....
Jaro píše:Fanny píše:Jaro píše:Nils píše:Jaro píše:Fanny píše:Niiils RR levy nezabijal
Jeho pôvodnou funkciou bolo zver nadháňať, zastaviť a fixovať tak dlho, kým sa na miesto nedostavil lovec.
A na SK sa specializujeme na macky, ved som to tu uz spominala, cica ako cica
fanny to tu nepis lebo na teba poslu nejakych ochranarov mna uz tu za to riesili .
teraz to už Jarko neututleš, určite máš doma vypchaté mačičky ako niekde v Egypte...zisťujem, že Afrika má pre vás deštruktívne inšpirácie - radšej sa inšpiruj Pampalínym lovcom zvierat
Nils kurnik nemam mam len jednu kunu . Ale kamarat ma z nich ladvinak a vravi ze to hreje ako slak ked je mu zima na posede .
ups tak to ma aj moja mama
ja akurat kopim liscie koze na manzelkin kozuch ale este ich zopar chyba. mrchy boli obcas prasive a z toho sa neda
Jaro píše:Nilsov pes je ako vekslak pred tescom aj ti nosili volakedy take retaze na krku .
Nils píše:DKo píše:tá reťaz isto niečo symbolizuje, niečo čomu ja nerozumiemFanny píše:My pouzivame radsej tenke snurky, su ucinnejsie ako tieto ozdobne prazlety
keby si toľko nefetoval, tak by si pochopil, že to je pôvodne kráľovská koruna - len treba počkať, kým na ňu dorastie...
Jaro píše:Nils píše:Jaro píše:Fanny píše:Niiils RR levy nezabijal
Jeho pôvodnou funkciou bolo zver nadháňať, zastaviť a fixovať tak dlho, kým sa na miesto nedostavil lovec.
A na SK sa specializujeme na macky, ved som to tu uz spominala, cica ako cica
fanny to tu nepis lebo na teba poslu nejakych ochranarov mna uz tu za to riesili .
teraz to už Jarko neututleš, určite máš doma vypchaté mačičky ako niekde v Egypte...zisťujem, že Afrika má pre vás deštruktívne inšpirácie - radšej sa inšpiruj Pampalínym lovcom zvierat
Nils kurnik nemam mam len jednu kunu . ol:
yetti007 píše:Nils píše:DKo píše:tá reťaz isto niečo symbolizuje, niečo čomu ja nerozumiemFanny píše:My pouzivame radsej tenke snurky, su ucinnejsie ako tieto ozdobne prazlety
keby si toľko nefetoval, tak by si pochopil, že to je pôvodne kráľovská koruna - len treba počkať, kým na ňu dorastie...
... ja podobnu davam prasatu na nohu ked zabijam....
Fraga píše:yetti007 píše:Nils píše:DKo píše:tá reťaz isto niečo symbolizuje, niečo čomu ja nerozumiemFanny píše:My pouzivame radsej tenke snurky, su ucinnejsie ako tieto ozdobne prazlety
TY VRAH prasiat !!!! ešte si sa aj verejne priznal toto ti neprejde!
yetti007 píše:Nils píše:DKo píše:tá reťaz isto niečo symbolizuje, niečo čomu ja nerozumiemFanny píše:My pouzivame radsej tenke snurky, su ucinnejsie ako tieto ozdobne prazlety
Nils píše:yetti007 píše:Nils píše:DKo píše:tá reťaz isto niečo symbolizuje, niečo čomu ja nerozumiemFanny píše:My pouzivame radsej tenke snurky, su ucinnejsie ako tieto ozdobne prazlety
Yetti - však teba nikto nikdy nevidel - čo to tu tárašo prasati... čo vlastne cháluješ v tých Himalájach???
Fraga píše:Nils prečo mi to kazíš taka krasna debata to mohla byt :D:D
Späť na O plemenách - jednotlivo
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia