DKo píše:na mňa môžu, u nás sú mačky vítaným spesterním vychádzok do polí (samozrekme na voľno), proste život bez mačiek by bol nudný a u poľoníkov máme za to plusové bodyJaro píše:na teba poslu nejakych ochranarov mna
DKo píše:Dievčence, ako sa vám páči masívna reťaz na Nilsovom Gaštankovi
Fanny píše:u nas doma staci vyslovit "macka" a pes ma reakciu ako po elektrickom soku
Fanny píše:DKo píše:Dievčence, ako sa vám páči masívna reťaz na Nilsovom Gaštankovi
My pouzivame radsej tenke snurky, su ucinnejsie ako tieto ozdobne prazlety
Nils píše:Jaro píše:Fanny píše:Niiils RR levy nezabijal
Jeho pôvodnou funkciou bolo zver nadháňať, zastaviť a fixovať tak dlho, kým sa na miesto nedostavil lovec.
A na SK sa specializujeme na macky, ved som to tu uz spominala, cica ako cica
fanny to tu nepis lebo na teba poslu nejakych ochranarov mna uz tu za to riesili .
teraz to už Jarko neututleš, určite máš doma vypchaté mačičky ako niekde v Egypte...zisťujem, že Afrika má pre vás deštruktívne inšpirácie - radšej sa inšpiruj Pampalínym lovcom zvierat
Jaro píše:Nils píše:Jaro píše:Fanny píše:Niiils RR levy nezabijal
Jeho pôvodnou funkciou bolo zver nadháňať, zastaviť a fixovať tak dlho, kým sa na miesto nedostavil lovec.
fanny to tu nepis lebo na teba poslu nejakych ochranarov mna uz tu za to riesili .
teraz to už Jarko neututleš, určite máš doma vypchaté mačičky ako niekde v Egypte...zisťujem, že Afrika má pre vás deštruktívne inšpirácie - radšej sa inšpiruj Pampalínym lovcom zvierat
Nils kurnik nemam mam len jednu kunu . Ale kamarat ma z nich ladvinak a vravi ze to hreje ako slak ked je mu zima na posede .
Fanny píše:Jaro píše:Nils píše:Jaro píše:Fanny píše:Niiils RR levy nezabijal
Nils kurnik nemam mam len jednu kunu . Ale kamarat ma z nich ladvinak a vravi ze to hreje ako slak ked je mu zima na posede .
ups tak to ma aj moja mama
Nils píše:Fanny píše:u nas doma staci vyslovit "macka" a pes ma reakciu ako po elektrickom soku
radšej sa ani nepýtam, čo sa u vás doma deje pri vyslovení slova "lev" - nezabúdaj, že týranie zvierat je skutočne trestný čin...
DKo píše:tá reťaz isto niečo symbolizuje, niečo čomu ja nerozumiemFanny píše:My pouzivame radsej tenke snurky, su ucinnejsie ako tieto ozdobne prazlety
Späť na O plemenách - jednotlivo
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia