DKo píše:do kafilérie to ide automaticky, ak to dáte na pitvu, aby ste vedeli čo tomu bolo
mimo kafilérie je to síce protizákonné, ale u nás je to v sade pod orechom
DKo píše:do kafilérie to ide automaticky, ak to dáte na pitvu, aby ste vedeli čo tomu bolo
zopz píše:DKo píše:do kafilérie to ide automaticky, ak to dáte na pitvu, aby ste vedeli čo tomu bolo
-- no tak toto by som nepriznavala skor nez spalovanie hovienok - vies co take zahrabanie narobi s podzemnou pitnou vodou? Voda z dazda prejde cez kadaver, poverie toxiny a prenika dalej, az k podzemnej vode - ta do studni, ci do zasobarni pitnej vody.
Ak sa vyskytneš v našom chotári, ozvi sa. Ukážem ti ten orech a ty si môžeš vyhľadať najbližšiu studňu v jeho okolí a zmerať vzdialenosť k nej. Ak by ti pri tom vysmädlo a chcela by si čistú pramenistú, môžeš okoštovať tú z údajne najväčšieho žiedla v strednej Európe z Necpalskej doliny. Vo VF máme dostatok kvalitnej vody (zatiaľ) a v dedine vodovod i kanalizáciu. Ak má niekto u nás studňu, tak na zavlažovanie dvorečka alebo políčka, ktoré sa u nás najčastešie hnojí bio-odpadom spod koní, kráv, oviec, ošípaných , sliepok a pod.zopz píše:no tak toto by som nepriznavala skor nez spalovanie hovienok
zopz píše:Ja viem, ze sa to tak robi, len som napisala , ze sa nemoze. Cintoriny su vyhradene miesta.
DKo píše:Ak sa vyskytneš v našom chotári, ozvi sa. Ukážem ti ten orech a ty si môžeš vyhľadať najbližšiu studňu v jeho okolí a zmerať vzdialenosť k nej. Ak by ti pri tom vysmädlo a chcela by si čistú pramenistú, môžeš okoštovať tú z údajne najväčšieho žiedla v strednej Európe z Necpalskej doliny. Vo VF máme dostatok kvalitnej vody (zatiaľ) a v dedine vodovod i kanalizáciu. Ak má niekto u nás studňu, tak na zavlažovanie dvorečka alebo políčka, ktoré sa u nás najčastešie hnojí bio-odpadom spod koní, kráv, oviec, ošípaných , sliepok a pod.zopz píše:no tak toto by som nepriznavala skor nez spalovanie hovienok
Zolo píše:DKo píše:Ak sa vyskytneš v našom chotári, ozvi sa. Ukážem ti ten orech a ty si môžeš vyhľadať najbližšiu studňu v jeho okolí a zmerať vzdialenosť k nej. Ak by ti pri tom vysmädlo a chcela by si čistú pramenistú, môžeš okoštovať tú z údajne najväčšieho žiedla v strednej Európe z Necpalskej doliny. Vo VF máme dostatok kvalitnej vody (zatiaľ) a v dedine vodovod i kanalizáciu. Ak má niekto u nás studňu, tak na zavlažovanie dvorečka alebo políčka, ktoré sa u nás najčastešie hnojí bio-odpadom spod koní, kráv, oviec, ošípaných , sliepok a pod.zopz píše:no tak toto by som nepriznavala skor nez spalovanie hovienok
Akí to gazdovia pod Borišovom...
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 34 hostia