od asitak » 28. Nov 2007, 3:53
Psie exkrementy sú brané ako nebezpečný odpad, a tak s ním treba aj nakladať. Nemôžu sa hádzať do normálnych odpadkových košov ale len tých čo sú na takýto účel určené. Ale zabudol som Vás zákon nezaújma.... Že? repre^zent?
"So zakonmi od-pal. Lebo hned sa prida...."
No a ak spaľovať tak jedine v spaľovniach nebezpečného odpadu. Vás ale asi ani nezaujíma ako to vlastne je. Proste niekto povie spáliť na záhrade a je to. ...už chápem súvislosti. Neriešim či je zákon správny alebo nie. A ako sa to riešilo doteraz. Ale ak by mi nejaká hromada hovien horela vo vedľajšej záhrade...
Tak čo potom voláte po zodpovednosti majiteľa psa ktorý behá voľne po lese?
čo porušil? Zákon? Hehehe... NO a čo?! Veď keď sa o Vás jedná tak Vám je ukradnutý. Keby xxxxx vtedy nezdrhol možno by ho niekto poriešil ako vy tie hovienka... v "súlade" so zákonom o nebezpečných odpadoch.
Majte si zákony na háku ak tým nie sú dotknuté práva iného... Ja chodím kľudne na červenú ak je to v noci v prázdnom meste, ale zastanem aj keď mám zelenú pokiaľ tam prebieha psisko. A neriešim zodpovednosť majiteľa ani to či je pes s PP alebo bez...Ale podľa Vás treba pridať plyn a zraziť, majiteľ psa dostane príučku a pes nespôsobí niekdy ďalej závažnú autonehodu.
...Vieš možno sa XY bál čo by ten pes napáchal...A keď skočí do dráhy autobusu plného detí... sviňa jedna! dupni na plyn a nech tu už nesmradí...
Alebo je jedna vymyslená srnka viac ako autobus plný skutočných deciek? Taký behajúci pes po ceste je oveľa väčšie zlo lebo srnku nahradíš, sú na to cenníky, a aj keď prežije aj tak ju zabije ten čo ju teraz bráni. Ale taký autobus plný ľudských životov. UFFFF ľudské životy nevyplatíš korunkami. Tak čo? Prečo nadávate na vodičov kamiónov čo pridajú plyn keď psík po ceste behá? Zachraňujú oveľa viac ako XY v lese. Zachraňujú ľudské životy!!!! Ide len o uhoľ pohľadu. Na konci je to isté-mŕtvy pes. A tých je hodne... Prebytok... A nie sú priamo naše... My sa o svoje staráme... Našim sa to nemôže stať... Ani keď nás vykradnú a pes sa pri tom zabehne...
Ale opäť som sa nechal uniesť a téma je závažnejšia ako tá o ktorej píšem. Téma je o hovnách a o radaćh typu - poraď, ale zákon sem neťahaj. My naň kašleme. Tak potom ťažko radiť, lebo ak Vám niekto blbosť poradí tak budete zbytočne plakať:
"veď to mám od zzppzz a tá mala také pekné rady v diskusii o psích hovienkach, tak aká pokuta? veď ona sa v tom za tie roky musí vyznať!"