So zakonmi od-pal. Lebo hned sa prida....DKo píše:Ja nie som zvedavý čo to smrdí, ale či sa to smie? Či je to v súlade so zákonom o životnom prostredí?zopz píše:Som na dedine, pali tu raz za cas kazdy a ono by si sa divil, ani to moc nesmrdi.
So zakonmi od-pal. Lebo hned sa prida....DKo píše:Ja nie som zvedavý čo to smrdí, ale či sa to smie? Či je to v súlade so zákonom o životnom prostredí?zopz píše:Som na dedine, pali tu raz za cas kazdy a ono by si sa divil, ani to moc nesmrdi.
mozem potvrdit, rodicia na dedine maju taky sud na palenie (no, pred 2 psov ktori su tam len cca 2 vikendy do mesiaca to staci), hadzu sa tam pekne na kopku a ked sa cosi ide palit, zhori to s tym...pri 4 psoch budes musiet asi vymysliet cosi ine ako sudzopz píše: My to radesej riesime spalenim raz za cas, horia vyborne.
DKo píše:myslíš si, že pre obvinenie s porušovania zákona je dôležité či si sa s tým stretla alebo či sa ti o tom niečo marí?zopz píše:este som sa s tym v zakone nestretla, ale mari sa mi
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 67 hostia