Co tu ma sused RR, tak hrabe jak divy, robi metrove jamy.beira píše:Ja som myslela, co s nimi doma... Lebo cestne priznavam, mame doma kopu hovien...
Takze, naucit hrabat, zberat a zahrabavat by zostalo na teba.
Co tu ma sused RR, tak hrabe jak divy, robi metrove jamy.beira píše:Ja som myslela, co s nimi doma... Lebo cestne priznavam, mame doma kopu hovien...
Amaguk píše:a co takto pozbierat?beira píše:Ja som myslela, co s nimi doma... Lebo cestne priznavam, mame doma kopu hovien... Uz som to aj posypala takym sajrajtom, aby sa to rozpustilo, ale nepomohlo Tak som chcela vediet, ci niekto nema na to nejaky recept... Za plot ani susedovi za garaz to hadzat nechcem...
alebo nedovolit psovi, aby vam doma spinila?
Dik za radu, jamy nestacim zarabavat pri faloske......repr^zent píše:Co tu ma sused RR, tak hrabe jak divy, robi metrove jamy.beira píše:Ja som myslela, co s nimi doma... Lebo cestne priznavam, mame doma kopu hovien...
Takze, naucit hrabat, zberat a zahrabavat by zostalo na teba.
Ale moze sa to len tak zahrabat? Nie je to ako toxicky odpad? Ja som videla taku reklamu na bednu, ktora sa zahrabe a zalieva takym nejakym roztokom... vraj je to ekologickezopz píše:oddelit kusok zahrady, nechat vysusit a spalit. Druha moznost - na kopu, jama a zahrabat. My to radesej riesime spalenim raz za cas, horia vyborne. Smeti nam vynasaju raz dva tyzdne, ved by nam to nevoslo do popolnice. Mame byvalu udiaren - pouzivame ako spalovnu, tam to muz nahadze, aj papierovy odpad a za hodinku je po tom.
Raz za cas sem dovanie taky sladkasty zapach/vona, ja ze to je Figaro a to zopz pali psacie hovna niekde na madaroch.zopz píše:My to radesej riesime spalenim raz za cas, horia vyborne.
No palit je zakazane... Ale na dedine pali skoro kazdy (my len ked opekame ), takze nikto nikoho bonzovat nebude...Dalsia vec je, ze nepalenie na dedinach problem planety asi neporiesi...DKo píše:Ja nie som zvedavý čo to smrdí, ale či sa to smie? Či je to v súlade so zákonom o životnom prostredí?zopz píše:Som na dedine, pali tu raz za cas kazdy a ono by si sa divil, ani to moc nesmrdi.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 91 hostia