Dia111 píše: smejem sa s tebou. neznasam, ked sa tu niektori ludia (neber osobne) najprv urazaju, ze sa nic nema posudzovat vekom a podobnymi vecami a druhi sa tu potom vyvysuju prave svojim vekom.
ved mozno ja som sice nerobila plno veci, co s tymi psami robili oni, ale zas mozno oni nikdy nerobili veci, ktore uz mam za sebou ja
Iste, verim tomu, ze si uz nieco zazila. ALE! podla mna Ta to neopravnuje vyskakovat na ludi, ktori sa prakticky snazia o to iste, o co aj Ty s Michaelou a zops len preto, ze maju na niektore veci iny nazor. Pozri, krici z vas oboch, ze ste mlade kocky. Mate svoje idealy a snazite sa pomahat ako sa len da. Je to skvele, skutocne. Ale NEZACHRANITE SVET! Prosim, skuste si to uvedomit. Nechcem sa ani hadat, ani do vas rypat (btw, prispevky neberiem osobne, obcas sa len na osobnom priklade snazim ukazat, ze je to trochu inak, ako si myslite). Vekom sa nevyvysuje nik, ale s vekom pride aj urcita pokora a uvedomenie si veci, ktore su. Kedysi som si tiez myslela, ze zachranim svet. Robila som to ale tak, aby som nikkoho neurazila. Poznas ten pribeh o mladencovi ktory musel zatlkat klince vtedy, ked chcel niekomu nieco zle a urazlive povedat? Skusim ho niekde vyhrabat ak nie a poslem Ti ho. Ma to nieco do seba. Proste, bolo by dobre, keby sme sa vsetci ukludnili a premyslali, ako sa da zlepsit sucasna situacia a nie po sebe stekat. OK?