ukážka pre neveriacich .. do not worry, he will be backZolo píše:Stáročia platí biblické : Kto si bez viny hoď kameňom... (Aj Kristus sa vraj obátil ku kameňujúcemu davu a povedal : Aj ty, mama?...) A predsa, ako málo bolo tých pravých.
ukážka pre neveriacich .. do not worry, he will be backZolo píše:Stáročia platí biblické : Kto si bez viny hoď kameňom... (Aj Kristus sa vraj obátil ku kameňujúcemu davu a povedal : Aj ty, mama?...) A predsa, ako málo bolo tých pravých.
DKo píše:[www.youtube.com/watch?v=Qnq7N6X4x84&feature=related]ukážka pre neveriacich[/url] .. do not worry, he will be back
To je nase kultove video, najoblubenejsia pasaz Posledna vecera a hlaska: Rimska garda na 10 hodine...DKo píše:ukážka pre neveriacich .. do not worry, he will be back
...repr^zent píše:Maly princ cim viac precitas, tym menej napises. Pisanim tolko neziskas.Dia111 píše:velmi pekne
zopz píše:Myslela som si, no povedal som si vsak mi odpovies.
No nie, bibliu naozaj citat neviem, ani som necitala, je to kopka nezmyslov napisana pre naivnych.
zopz píše:fiiiha.... hmmm.. a co by si nam naivnym odporucila citat.?
- nechci narazat na to, ze si veriaci. Ale verila by som, lebo mnohych prave to oddeluje od neveriacich, ze s vedomi, ved ja sa vyspovedam a bude mi odpustene konaju mnohokrat tak, ze boh by oci otvaral, ak by bol.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 34 hostia