...repr^zent píše:yetti007 sa neomluvaj, ale pouzi tlacitko UPRAV hned vedla CITOVAT.
Upravene....
DKo píše:neprijímaj a kľudne sa hoď aj o zem, že som si ho dovolil napísať. Veď ja som to ani neadresoval výlučne tebe a očakávam, že sem šupneš aspoň ďalších 10 podobných chobotín. Cítiť sa zaujímavá vďaka písaniu o psej bieje musí byť skutočne povznášajúce a možno niekomu z teba aj cvrkne, len si ťa dovolím upozorniť, že Jim Willis písal aj veselé príbehy a bolo ich viac než tých smutných.Dia111 píše:tvoj komentar neprijimam
Dia111 píše:Jasné:
prvý druhý tretí
máš dosť?
auto mozes mat tiez od narodenia, ale jazdin na nom oficialne az po vodicaku a ani ten nezaruci, ze to auto budes vediet dobre pouzivat a bude z teba dobra vodickaDia111 píše:...repr^zent píše:zopz píše:O diu a michaelu sa nebojte, aj ked su este plne idealov, vyrastu a budu realistickejsie. Mna na tom tesi jedno, ze z nich urcite nevyrastie svina clovek, ani nejaky vrah.
Ja sa len bojim, ze ked vyrastu, budu u nich vsetci ludia svine.
halo halo, keby si tu niekto aj uvedomil ze ja uz mam svoj vlastny mozog
Michaela píše:Nils píše:no neviem Dia, ale asi by si mala zavolať na tú svoju tiesňovú linku 111 a kontaktovať tých, čo liečia z ilúzií...
tiesnove volanie je 112
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 40 hostia