ahoj Esthrei.Myliš sa, obaja su inteligentni,zaleži na vychove a dedičnosti.Ja mam pitbulku ,ktora musi mať v rodine AMST.
Poznaš stranku www.stafordi.com ?Je to česka stranka a je super .Tam zoženieš amstafa
ahoj mary, no ja ti zas odporucam AST. Akurat jedneho doma mam . . .o APBT sice toho vela neviem, ale kedze su to priblezne rovnake plemena, rozhodnutie je na tebe.
baluma píše:ahoj mary, no ja ti zas odporucam AST. Akurat jedneho doma mam . . .o APBT sice toho vela neviem, ale kedze su to priblezne rovnake plemena, rozhodnutie je na tebe.
no hej, mozno mas pravdu, ja ti to neberiem, ale ked uz tak pekne metaforivky rozpravame . . . aj tak vzdy zalezi od sofera, co s tym autom dokaze spravit. . .na narazi dobre auto, koho je to vina? a pod.
Baluma píše:no hej, mozno mas pravdu, ja ti to neberiem, ale ked uz tak pekne metaforivky rozpravame . . . aj tak vzdy zalezi od sofera, co s tym autom dokaze spravit. . .na narazi dobre auto, koho je to vina? a pod.
Americký stafford: Hľadám niekoho, kto by sa ujal krásneho zdravého 6-ročného psíka s preukazom pôvodu, z dôvodu úmrtia majiteľa. Len do dobrých rúk, do bytu. Foto môžem poslať e-mailom. Email: dogsport@dogsport.sk.
mojej babulka sa žije ako královne.(Je žihana ako tiger s bielimi labkami a s malým bielim flakom nad nufakom ).Chodim s nou na vycvik poslušnosti, o weight pulling som ešte nerozmyšlala.Ale cela by som sa tam isť pozrieť.Kde to byva?Musi byť s PP?