Dia111 píše:[
ano, ale vasinou sa to upravi samo, pokial sa steniatka aj neutratia,
Dia111 píše:Fanny píše:DKo píše:[aký je tvoj vzťah k psom s PP
Myslis ze dievcata vedia nieco o utracani nestandardov prip. steniec s vrodenymi vadami
nechapem tomuto prispevku.... to malo byt mierene na nas?tak ak ano, po prve by som najprv skusila dlho robit so psami a byt pri tom ako ti umiera tvoj vlastny pes, byt pri opreraciach-sterilizaciach, aspon pri jednej pitve, byt pri porode psika.....az ked toto pochopis, zistis, ze ja uz nieco o tom viem a ja do nikoho nezaparam na tomto fore a nemam zaujem sa tu hadat to nie je predmet tohto prispevku, jasne?
Urcite by to bolo menej kontroverzne riesenie ako utracanie. Minimalne by bola zaruka, ze psik z utulku sa v buducnosti nepodielal na zvacsovani poctu nechcenych.zopz píše:Pokial viem tak v utulku v Zl. Moraviach sa nechavaju okotit gravidne sucky. Predpokladam, ze z nedostatku financii , nie z utlocitu. Takze ak chce niekto popri svojich radach pomoct ako toto poriesit, nech zavola spravcovi utulku, kde maju svojho veterinara a navrhne preplatit ucet sterilizacie, pripadne viacerych sterilizacii - v prvom rade kotnych suciek. Teda nemusi davat peniaze utulku, ale da ich rovno veterinarovi za ukon.
Riesenie je jedine - sterilizacie na Slovensku a o par rokov po priebehu sterilizacii sa pocet nechcenych psov znizi na minimum, tak ako sa to udialo v zapadnych krajinach.
...repr^zent píše:Tuto vetu beriem spat, vznikla omylom, vdaka uzivatelovi s podobnym nickom Diana/Simba.
.
Zolo píše:Ja len nerozumiem Prezent jednému : ako je možné, že si najinteligentnejšie plemeno RR občas vyberie za pána niekoho, kto svojim IQ nedosahuje ani zďaleka jeho úroveň... Ale možno je v tom nejaký inteligentný zámer...
Uz aj ty si vztahovacna?beira píše:Zolo píše:Ja len nerozumiem Prezent jednému : ako je možné, že si najinteligentnejšie plemeno RR občas vyberie za pána niekoho, kto svojim IQ nedosahuje ani zďaleka jeho úroveň... Ale možno je v tom nejaký inteligentný zámer...
Mam to brat osobne
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia