nenavidim ludi!!!!!!!!

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

Poslaťod ...repr^zent » 18. Nov 2007, 23:35

Vlciacka, aby psi spolu vedeli spravne komunikovat je nutna socializacia, neviem aky terminus technikus sa pouziva ohladom ludi.
Bud mas v zivote strasnu smolu na tych zlych, alebo niekto nieco zanedbal?
Btw, nechcel som ta urazit, to len tvoj postoj k ludom, vyvolal jednu obycajnu ludsku reakciu. 8)
Ja poznam aj ludi, co nemaju radi psov. A psy to zvacsa poznaju, aj napriek tomu, ze nie su tak inteligentny ako my ludia. :wink:
Obrázok užívateľa
...repr^zent

Poslaťod Vlciacka » 19. Nov 2007, 0:02

...repr^zent píše:Vlciacka, aby psi spolu vedeli spravne komunikovat je nutna socializacia, neviem aky terminus technikus sa pouziva ohladom ludi.
Bud mas v zivote strasnu smolu na tych zlych, alebo niekto nieco zanedbal?
Btw, nechcel som ta urazit, to len tvoj postoj k ludom, vyvolal jednu obycajnu ludsku reakciu. 8)
Ja poznam aj ludi, co nemaju radi psov. A psy to zvacsa poznaju, aj napriek tomu, ze nie su tak inteligentny ako my ludia. :wink:

...repr^zent" .... vdaka Bohu zatial som stretla v svojom zivote len dobrych ludi ... a ludom sa vyhnut neda tak ta komunikacia je urcite nutna .... ale vyvodzujem ten moj nazor ze ludia su zli z toho co vsetko zle dokazu napachat ... napriklad nechapem ako moze mat clovek take srdce aby dobil psa palicou alebo ako by mohlo mlade dievca priviazat psa o kolajnice. ... cela tato spolocnost je zvratena a pochybujem ze sa jej da uz pomoct :roll:
Vlciacka

Poslaťod janka_b » 19. Nov 2007, 0:50

Vlciacka píše: ... cela tato spolocnost je zvratena a pochybujem ze sa jej da uz pomoct :roll:

ci sa da zmenit spolocnost? tu pomoze len jedine:
"prach si, na prach sa obratis" :)
len ked vyhynie ludstvo, kto sa nam postara o psy...sakra :P :P :P
janka_b

Poslaťod Van » 19. Nov 2007, 11:27

Vlciacka píše:Ja si tiez myslim ze ludia su svine ... kazdy clovek ktoreho poznam mi uz ublizil ...

Vlciacka píše:...repr^zent" .... vdaka Bohu zatial som stretla v svojom zivote len dobrych ludi ...

Vlciacka, tak ako :?: Ci podla toho, ako zafuka, tak sa oblecieme :?:
Obrázok užívateľa
Van

Poslaťod Nils » 19. Nov 2007, 12:49

mairy a slečna Presleyová - púšťať svojho psa k cudziemu človeku čo naňho cmuká...a teraz použijem smajlíky od Van/díky/....

Obrázok

Obrázok
Obrázok
V MINULOSTI SOM BOL DOSŤ NAMYSLENÝ, ALE DNES UŽ NEMÁM ŽIADNU CHYBU !

Keď auto - tak žihadlo! Keď žena - tak ohnivá! Keď pes - tak PITBULL !
Obrázok užívateľa
Nils

Poslaťod Diana/Simba » 19. Nov 2007, 14:47

Mairi, je mi ľúto čo sa stalo, viem si predstaviť ako si sa bála o svojho psíka. Nemohla si predsa vedieť, ze čo sa stane...
Je sice pravda, že ja nechávam svojho psa hladkať cudzími ľuďmi, ale mám ho pritom na vodítku.

Teraz sa hlavne ukludni a neboj sa, nie vľetci sú také svine...
Keď ho bude chcieť niekto pohladkať, maj ju na vodítku, aby ti neušla a keby sa nahodou zopakovalo to iste, tak ho niekam nakop alebo zavolaj rovno policiu...

Želám vam obom veľa šťastia a hlavne prívetivejších cudzích ľudí.
Diana/Simba

Poslaťod Vlciacka » 19. Nov 2007, 15:14

Van píše:
Vlciacka píše:Ja si tiez myslim ze ludia su svine ... kazdy clovek ktoreho poznam mi uz ublizil ...

Vlciacka píše:...repr^zent" .... vdaka Bohu zatial som stretla v svojom zivote len dobrych ludi ...

Vlciacka, tak ako :?: Ci podla toho, ako zafuka, tak sa oblecieme :?:

Van pisala som ze nemam rada ludi a ze mi kazdi z nich uz ublizil je to pravda ... niekto ti moze ublizit tak ze ti to poznaci cely zivot iny ti ublizi tak ze ti je luto ze ta prave tento clovek sklamal .... kazdy aj z tych dobrych ktorych som stretla mi ublizil , ale nie tak aby mi to poznacilo cely zivot /mohla som stretnut aj horsich/... ale ide o to ze mala som velmi vela psov a tych som nemusela delit na dobrych a zlych ... preto mam radsej psov ako ludi :)
Vlciacka

Poslaťod Van » 19. Nov 2007, 16:00

Diana/Simba píše:Keď ho bude chcieť niekto pohladkať, maj ju na vodítku, aby ti neušla a keby sa nahodou zopakovalo to iste, tak ho niekam nakop alebo zavolaj rovno policiu...
Diana...myslis, ze ked mas psika na voditku, tak ti ho nik nenakopne? To ze ty potom nakopes dotycneho neriesi to, ze tvoj pes bude mat dalsiu traumu. Mozno dobre mienena rada, ale podla mna dost zla...myslim si, ze je lepsie problemu predchadzat, ako ho potom riesit, aj ked nie vzdy sa to da... mairi bude mat tazku cestu pred sebou ale tym, ze malu vystavi opat moznemu riziku jej nepomoze. Co poradit konkretne cez web sa podla mna neda pretoze nik z nas nevie, ako to mala rozhodila a ako teraz na ludi reaguje...chcelo by to vidiet...
Obrázok užívateľa
Van

Poslaťod mairi » 19. Nov 2007, 17:43

Van píše:
Diana/Simba píše:Keď ho bude chcieť niekto pohladkať, maj ju na vodítku, aby ti neušla a keby sa nahodou zopakovalo to iste, tak ho niekam nakop alebo zavolaj rovno policiu...
Diana...myslis, ze ked mas psika na voditku, tak ti ho nik nenakopne? To ze ty potom nakopes dotycneho neriesi to, ze tvoj pes bude mat dalsiu traumu. Mozno dobre mienena rada, ale podla mna dost zla...myslim si, ze je lepsie problemu predchadzat, ako ho potom riesit, aj ked nie vzdy sa to da... mairi bude mat tazku cestu pred sebou ale tym, ze malu vystavi opat moznemu riziku jej nepomoze. Co poradit konkretne cez web sa podla mna neda pretoze nik z nas nevie, ako to mala rozhodila a ako teraz na ludi reaguje...chcelo by to vidiet...

sak ty mozes(myslim vidiet ju), pre tych, ktorych to nahodou skutocne zaujima, mala sa ma uz lepsie
Obrázok užívateľa
mairi

Poslaťod ivana1 » 19. Nov 2007, 18:29

mairi píše:..... pre tych, ktorych to nahodou skutocne zaujima, mala sa ma uz lepsie

:lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
ivana1

Poslaťod Lucia.ja » 19. Nov 2007, 18:49

mairi som veľmi rada že sa malá má lepšie. Ja keď som mala psíka tiež som ho dávala "kadekomu" hladkať. Možno som príliš sprostá, možno príliš dôverčivá, naivná alebo neviem. Veď som si vždy myslela že ľudia majú aspoň trošku rozumu a keď sa na môjho psíka usmievajú nemajú za lubom nič zlé. Našťastie nikdy sa nič zlé ani nestalo. Ale teraz keď som trošku staršia , múdrejšia tak by som to znovu neurobila. Ale aj tak chápem tvoju rozhorčenosť a znechutenosť, ja by som sa správala rovnako. Len si myslím, že by si sa mohla poučiť a nebyť taká dôverčivá ako napríklad ja :roll:
A čo sa tých čo jej to spravili týka jednoznačne by som to nenechala len tak. Zaslúžia si trest, nech niekto kopne aj do nich! Ubližovať menšiemu a bezbrannému tvorovi to je teda hrdinstvo! čistí zbabelci! :evil:
Mať psa je nádherné. Je to náš priateľ, partner a obranca. Je to náš pes. My sme jeho život, láska. Bude náš verne a úprimne až do posledného dychu. Dlhujeme mu byť hodní tohto zbožňovania.
Lucia.ja

Poslaťod Van » 20. Nov 2007, 13:43

mairi píše:sak ty mozes(myslim vidiet ju), pre tych, ktorych to nahodou skutocne zaujima, mala sa ma uz lepsie
ja viem, ved uz sa na to tesim :) ...len teda doliecit sa u nas musime...
Obrázok užívateľa
Van

Poslaťod Dia111 » 22. Nov 2007, 17:35

emor píše::arrow: nabuduce tiez pustaj psa ku kazdemu co sa ti na psa prihovara.

prosiiiiiim prosiiiiim neutoc tu na kazdeho!to malo byt pre nu akoze povzbudenie??? :evil:
pracujem v utulku pre zvierata- nezavazne
Dia111

Poslaťod Dia111 » 22. Nov 2007, 17:37

emor píše:
Priscilla píše:Lenže to nebolo púšťanie psa k hocikomu! Ten chalan na psy vyslovene milo cmukal, proste sa tváril ako milovník psov, my že si ju chce len pohladkať! A on ju vyslovene surovo z celej sily nakopol! Bez akéhokoľvek dôvodu! Šteňa, ktoré k nemu pribehlo s vrtiacim chvostom!
Tak nehnevajte sa, ľudia, ale takútu absolútnu bezohľadnú surovosť v mojich očiach neobháji nikto!
Teraz len veľmi ľutujem, že som v tej chvíli bola príliš šokovaná a rozzúrena, a nenakopla som toho absolútneho xxxxxxx dakam!!! :twisted:

nikto neobhajuje osobu co nakopla stena. len je namieste dak "kapky" niekomu kto pusta stena k hocikomu . ja sa pytam ... naco.? pre buducnost budes vediet - nato. a este jednu vec. v "" mozes byt rada ze ti to stena len nakopol. a nie odvliekol do osady tam priviazaneho neubil palicou a potom z neho nespravil gulas. pretoze zivot byva aj taky.

Bratislava nie je dedina, tam sa zas odvliekanie psov do osady vacsinou nestava, my nie sme na vychode
Dia111

Poslaťod Dia111 » 22. Nov 2007, 17:40

mairi píše:v poriadku chapem, hlavne emora.

vsetci ludia su svine a kto si to nemysli je blb. budem sa podla toho riadit, vychovam tak svoje psy, deti a presvedcim vsetych svojich znamych.

:roll: pridavam sem tohto smajlika lebo sa mi paci

ten cin bol svinstvo a ja som sice mala ale ked sa nastvem tak by ten opity chlapik schytalk poriadnu facku a ver tomu, ze ani slovami by som nesetrila! :twisted: nedaj sa, ak si nebola sama, tak sa kludne bran.inak aj ja som z BA , mozes mi napisat na dia111@centrum.sk :D
Dia111

PredchádzajúciĎalší

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 29 hostia