Priscilla píše:Lenže to nebolo púšťanie psa k hocikomu! Ten chalan na psy vyslovene milo cmukal, proste sa tváril ako milovník psov, my že si ju chce len pohladkať! A on ju vyslovene surovo z celej sily nakopol! Bez akéhokoľvek dôvodu! Šteňa, ktoré k nemu pribehlo s vrtiacim chvostom!
Tak nehnevajte sa, ľudia, ale takútu absolútnu bezohľadnú surovosť v mojich očiach neobháji nikto!
Teraz len veľmi ľutujem, že som v tej chvíli bola príliš šokovaná a rozzúrena, a nenakopla som toho absolútneho xxxxxxx dakam!!!
mairi píše:v poriadku chapem, hlavne emora.
vsetci ludia su svine a kto si to nemysli je blb. budem sa podla toho riadit, vychovam tak svoje psy, deti a presvedcim vsetych svojich znamych.
pridavam sem tohto smajlika lebo sa mi paci
mairi píše:v poriadku chapem, hlavne emora.
vsetci ludia su svine a kto si to nemysli je blb. budem sa podla toho riadit, vychovam tak svoje psy, deti a presvedcim vsetych svojich znamych.
Vlciacka píše:mairi píše:v poriadku chapem, hlavne emora.
Ja si tiez myslim ze ludia su svine ... a ak mam povedat pravdu nieje ani jeden clovek ktoreho by som mala radsej ako svojho psa ... kazdy clovek ktoreho poznam mi uz ublizil , hafan zatial este nie
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 36 hostia