Šteniatka

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

Šteniatka

Poslaťod Michaela » 17. Nov 2007, 13:09

Ahojte všetci je mi smutno :( z toho aky su ludia nezodpovedny momentalne mame v utulku vela steniatok - patorcata, stavaca, leo(krizeny labrador), alpinka (krizena malamutka), dzeky a vela feniek mame - www.nuzm.wbs.cz a sme uplne plny
Michaela

Poslaťod emor » 17. Nov 2007, 20:21

:idea: uspat.
Obrázok užívateľa
emor

Poslaťod Michaela » 17. Nov 2007, 20:24

emor píše::idea: uspat.

TAK TOTO URCITE NIE :x :x :x :x :x ZIADNY PES POKIAL NIE JE CHORY TAK HO V ZIADNOM PRIPADE NEDAME USPAT NEVIEM AKO BY SA TO TEBE PÁČILO :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: AKO MOZETE BYT CHOVATEL PSOV TEBA BY SME MALI USPAT ASPON BY BOLO O JEDNEHO BLBCA MENEJ AJ PSIKY Z UTULKOV MAJU SANCU NA ZIVOT A NIELEN TIE CISTOKRVNE A MNOHO CISTOKRVNYCH VLCIAKOV U NAS KONCI!!!!!! TIE SU ZAPLAVOVANE NAS UTULOK A ESTE AJ KRIZENCEKY A TIE SU VACSINOU OD CIGANOV A NEZODPOVEDNYCH MAJITELOV KTORY SI KUPIA PSA NA VIANOCE ALEBO KUPIA DETOM A POTOM KONCIA U NAS LEBO SA IM NECHCE STARAT ALEBO KONCIA U NAS CELE VRHY LEBO LUDIA NIE SU OCHOTNI ZAPLATIT 2000SK ZA STERILIZACIU LEBO TO POVAZUJU ZA HLUPOST
Michaela

Poslaťod emor » 17. Nov 2007, 20:37

8) mna uspat netreba. ja svojim chovom a odchovom Vase utulky neplnim. :wink: a nemyslis ze kazdy komar ma tiez pravo na zivot.? a v podstate aj kazdy potkan. a kazda mys. je pes viacej ako potkan.? mali by ste zachranit aj velryby. a chudaci v norsku pridu o zivobytie. :wink:

je dost velky rozdiel plnit svet stencami ktore nikto nechce a je rozdiel pomoct dospelemu psovi - ktoreho smutne okolnosti pripravia o majitela. a aj Utulkova uslachtilost by toto mala vediet rozlisovat co je co.

inak - je to nezmyselna a naivna cinnost.
Naposledy upravil emor dňa 17. Nov 2007, 22:18, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
emor

Poslaťod Michaela » 17. Nov 2007, 20:59

ale ano treba každy tvor má právo na život! tak ani ty potom nemáš právo žiť a je to ušlachtilá činnosť tieto psíky vedia rozdávať väčšiu lásku ako si myslíš ako tie vyfiflené psy s pp! a okrem toho aspon viem ako sa mam správat ked mna alebo mojho psa napadne iny pes..poznam psychiku psov viac ako ty lebo sa stretávam s roznymi psami a niektoré su aj zronené a zlomené a ked ziskaju doveru nasu tak je to to najkrašie co sa moze stat ale to ty vegenerovany mozog co nepoznas tieto psy si zasluzia druhú sancu ale to ty nepochopis co si zavisly na papierakoch a vyzadujes od psa absolutnu disciplinu ale nie kazdy pes posluchne v kazdom okamihu mozno NO hej ale nemas skusenosti s polovnymi psami ked sa rozbehnu za svojou koristou vtedy su slepy hluchy a to nie je len vychovou moze sa to stat aj tebe. a dokonca raz si jeden pan robil srandu v utulku zo mna a moj amonko viem si zivo predstavit co by urobil..tento psik sa na mna naviazal a po ostatnych ludoch zuri ale mna a este jedneho pana ma strasne rad! a toto ty nepochopis nerobil si v zivote s takymi psami a okrem toho ked rastie takato sprosta generacia kynologov s takymito blbymi predsudkami tak sa necudujuem tie pripady tyrania zvierat lebo akokeby im to vtlkate do hlavy nevies si vazit psika ktorym nevie co ty chces a pritom tieto psiky su uzasne ja keby som mohla tak si polovicu z nich vezmem 8) ich laska daleko presahuje lasku psov s pp moja sirka je krizenka a je omnoho lepsia ako cistokrvne psy a doniesli sme si ju domov so zlomenou nozickou teda bola uz zle zrastena a nedalo sa s tym nic robit a zije plnohodnoty zivot a miluje deti aj ked jej to sposobilo 2rocne decko ktore ju natahovalo a spadla mu a srali ist s nim k vetovi a keby sme si ju nevzali tak by ju odstrelili a keby som ju cvicila viac tak by urobila aj skusky na canisterapeutickeho psa a dokonca by urobila aj skusky obranara

ESTE NIECO VY CHLAPY NEMATE ANI ZA MAK ROZUMU
Michaela

Poslaťod DKo » 17. Nov 2007, 21:54

Michaela píše:ale ano treba každy tvor má právo na život! tak ani ty potom nemáš právo žiť a je to ušlachtilá činnosť tieto psíky vedia rozdávať väčšiu lásku ako si myslíš ako tie vyfiflené psy s pp!
Aj ja som radšej za dôstojnú smrť, než za nedôstojný život.
Miška, kľudne sa vyzúr aj na mne, ak sa ti takto uľaví, ale naše vyfintené psy s PP nemôžu za vaše preplnené útulky.
Michaela píše:ich laska daleko presahuje lasku psov s pp
mne stačí vernosť tých našich :idea:
DKo

Poslaťod emor » 17. Nov 2007, 22:15

8) michaela... psi boh ti zehnaj v snazeniiii a ten ozajstny ,nech ti podaruje trosku viacej rozmu a srdca na pravom mieste..nie na tom - substitujucom:-P aspon co sa lasky tyka 8)
Obrázok užívateľa
emor

Poslaťod Michaela » 17. Nov 2007, 22:18

DKo píše:
Michaela píše:ale ano treba každy tvor má právo na život! tak ani ty potom nemáš právo žiť a je to ušlachtilá činnosť tieto psíky vedia rozdávať väčšiu lásku ako si myslíš ako tie vyfiflené psy s pp!
Aj ja som radšej za dôstojnú smrť, než za nedôstojný život.
Miška, kľudne sa vyzúr aj na mne, ak sa ti takto uľaví, ale naše vyfintené psy s PP nemôžu za vaše preplnené útulky.
Michaela píše:ich laska daleko presahuje lasku psov s pp
mne stačí vernosť tých našich :idea:

no nevravim chlapy! ale ty musis vzdy nesuhlasit DKo s kazdym zajtra niečo napisem lebo uz musim ist ale neboj zliznes si aj nieco ty
Michaela

Poslaťod Fraga » 17. Nov 2007, 22:29

Michaela sorry ale prečo urážaš psy s PP?
Obrázok užívateľa
Fraga

Poslaťod beira » 17. Nov 2007, 22:31

Fraga píše:Michaela sorry ale prečo urážaš psy s PP?

A preco su Emor a Dko zbytocne cynicki?
Obrázok užívateľa
beira

Poslaťod Fraga » 17. Nov 2007, 22:36

Tak to teda netuším aj keď za časti na tom pravdy niečo bude.....
Obrázok užívateľa
Fraga

Poslaťod Van » 17. Nov 2007, 22:36

Michaela píše:... ale nemas skusenosti s polovnymi psami ked sa rozbehnu za svojou koristou vtedy su slepy hluchy a to nie je len vychovou ...
Michaela, mozno polovne psiky v utulku su slepe a hluche ak vytrielia za koristou, ale ver tomu, ze je to len a len vychovou...bohuzial, v tomto pripade zlou. Kazdy zodpovedny majitel polovneho psa ako prve pracuje na privolani a stat sa moze kadeco, ale rozhodne to nie je normalne a nemalo by sa to prechadzat vetou "ved to je polovne plemeno, oni taki su"...lebo to je blbost.

Michaela píše:...ked rastie takato sprosta generacia kynologov s takymito blbymi predsudkami tak sa necudujuem tie pripady tyrania zvierat lebo akokeby im to vtlkate do hlavy nevies si vazit psika
este si mlada, tak je to mozno trochu ospravedlnitelne, ale mala by si viac vazit slova, kym ludi nepoznas osobne a skor sa ucit od starsich a skusenejsich a zamysliet sa nad tym, co a preco tvrdia a nie slepo ist ako kobylka s klapkami na ociach (alebo ak chces, ako tie polovne psiky, co si spominala...hlucha a slepa)

Michaela píše:a keby som ju cvicila viac tak by urobila aj skusky na canisterapeutickeho psa a dokonca by urobila aj skusky obranara
keby bolo keby boli by sme v nebi...alebo by sa Obrázok davalo do Obrázok .... ;-)
Obrázok užívateľa
Van

Poslaťod emor » 17. Nov 2007, 22:42

beira píše:
Fraga píše:Michaela sorry ale prečo urážaš psy s PP?

A preco su Emor a Dko zbytocne cynicki?

nie som. ja to myslim vazne. rovnako by som riesil vsetkych psov v utulkoch ku ktorym sa neprihlasi povodny alebo novy majitel do 1mesiaca.

milovat psov viac ako blizneho svojho je v mojom rebricku hodnot - pometene a scestne a skor polutovania hodne. vylievat city na neme tvare je sice uslachtile ale uletene. najprv ich treba vyliat do dna na tvare ktore neme niesu. :idea:
Obrázok užívateľa
emor

Poslaťod beira » 17. Nov 2007, 22:51

Ale toto predsa nie je o psoch...
Michaela ma pravo na svoj pohlad na svet, na svoje priority a mne pride cynicke vysvetlovat jej svoj nazor takymto sposobom. A nevrav, ze si nevedel, co to v nej vyvola... Naco zbytocne jatrit rany...
Btw, akemu druhu charity sa venujes? :wink:
Obrázok užívateľa
beira

Poslaťod emor » 17. Nov 2007, 23:05

8) dennodenej. ludskej. obycajnej. a mozno primalo uzitocnej a velmi malej.
- a hold ze nemam pochopenie pre pubertalne chute zachranovat a obracat tok stoky proti prudu... takto ta stoka nezmizne len sa neskor z nej vyvali zaplavova vlna.
.. BTW vo mne sa jatria rany ked vidim ze niekto je mimo:-P
Obrázok užívateľa
emor

Ďalší

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Bing [Bot] a 2 hostia