Nils píše:teda Zolo, keď sem dá admin tých sľúbených smilov - tak tie s prstom nahor pôjdu tebe za túto myšlienku -
lucik píše:eva_ivan píše:Rodu nemusel ani polohovat, stacilo ze na klinike v TT to boli nulky ako lusk, potvrdene dvomi odbornikmi, ale cestou do KE sa to asi nejako zhorsilo......
svataaa Trnava.. nam v TT urcili DLK 3/3 (co sme vedeli uz od jej 7mich mesiacov) + osteochondrozu, kde odporucili aj co najskor operaciu.. na operaciu sme vsak isli do Bojnic, kde osteochondrozu vylucili a museli znova robit RTG snimky, pretoze v TT neoznacili snimky ktora je lava a ktora prava packa.
diagnoza znela - kalcifikacia sliach flexorov + mierna inkongruita radia ulny
2 operacie, 3 rezy, 7 zvapenatelych casti vybratych z klbu..
no tym som chcela povedat len to, ze v TT tiez nie su neomylni..
dnes tu uz nikto nic negarantuje!
eva_ivan píše:o Bojniciach som este nepocula, ake mas s nimi skusenosti?
anet píše:A napada ma ciste teoreticky: strmsie uhlenie prednych koncatin, slabsi predny vykrok, pes si zaslapoval predne laby, tak sa prisposobil a chodi trosku bokom.
...repr^zent píše:anet píše:A napada ma ciste teoreticky: strmsie uhlenie prednych koncatin, slabsi predny vykrok, pes si zaslapoval predne laby, tak sa prisposobil a chodi trosku bokom.
Anet bingo vcera som zase "skumal", keby chodil/klusal rovno, tak si kope zadnymi do prednych.
Ale mam dalsieho chrobaka, zistil som, ze ked skusam napr. vyskok, upazim ruku s "peskom" a tocim sa okolo svojej osi, tak v jednom smere je o dost nesikovnejsi a nepresnejsi, lebo smrad nestrieda strany.
Musim nieco vymysliet, ako ho k tomu donutit. IMHO, aj klby by sa tym mohli nesumerne opotrebovavat.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 18 hostia