Van píše:mozes aj doma ty v jednej izbe on v druhejIvka píše:a chces po mne, aby som vonku psa cvicila
doma nenajde ziadnu smradlavu prip. pokazenu maskrtu
Eva K. píše:Ivka, Jaro dajte si lízatko na udobrenie.
Ešte mi povedzte, čím to vyplachujete papuľu a ako?
My než prídeme domov z túlačky to je aj polhodinka a to ideme autom,
asi by to už nemalo žiaden účinok. Alebo to má byť výchovné? Ale to si už určite nepamätá, že niečo zakázané zožrala.
Eva K. píše:Ivka, Jaro dajte si lízatko na udobrenie.
asi by to už nemalo žiaden účinok. Alebo to má byť výchovné? Ale to si už určite nepamätá, že niečo zakázané zožrala.
Jaro píše:Eva K. píše:Ivka, Jaro dajte si lízatko na udobrenie.
tak toto som este nikdy neriesil hehe nastastie .
tak nejak....ale poznam ludi, ktori chodili so zubnou pastou vo vrecku alebo s octovou handrou v uzavretom sacku a tym symbolicky cistili papulu hned po zozrani...zevraj to funguje, ale ja som to nikdy neskusala...a tych "zevraj" byva vela o vselicomIvka píše:Eva K. píše:Ivka, Jaro dajte si lízatko na udobrenie.
povedala by som, ze vyplachom upokojujem svoje hygienicke ja...ze ked ma potom oblize, ze je to lepsie myslim, ze to nema ziaden vychovny charakter.
Späť na O plemenách - jednotlivo
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 12 hostia