Sa netes predcasne, citat este nic neznamena, ked sa to tam spravne neutrasie...Nils píše:som otrasený ono to vie čítať tak dnes oslavujem...
Van píše:Sa netes predcasne, citat este nic neznamena, ked sa to tam spravne neutrasie...Nils píše:som otrasený ono to vie čítať tak dnes oslavujem...
beira píše:Fanny, treba osobitnu kategoriu... podla mna medzi NO a delfinmi by mal byt Nils... Sorry...
Fanny píše:
Beira zamerne si to hodila do temy o kastracii
Fanny píše:beira píše:Fanny, treba osobitnu kategoriu... podla mna medzi NO a delfinmi by mal byt Nils... Sorry...
Ja by som tam dala radsej tu jeho hus
Nils píše:funny Fanny, tak už som pochopil čo ťa svrbí. Ale ako som napísal, ja ti s tým nepomôžem... Idea Wink
beira píše:Fanny píše:beira píše:Fanny, treba osobitnu kategoriu... podla mna medzi NO a delfinmi by mal byt Nils... Sorry...
Ja by som tam dala radsej tu jeho hus
On ma predsa gunara... a je s nim jedno telo, jedna dusa...
To som si nevsimla, ze sme v teme kastracia... Ale myslim, ze tema je uz dlho len jedna: vtipnejsi vyhrava :lol:Nils píše:funny Fanny, tak už som pochopil čo ťa svrbí. Ale ako som napísal, ja ti s tým nepomôžem... Idea Wink
Mas pravdu, Nils, dobre vychovana macka sa nikdy nezahrava s mysou, ktoru jej vopred nepredstavili
beira píše:Ty si moj clovek... Zijes na rozpravkach... To je skvele
Fanny píše:
A my sme si mysleli ze Nilsa s husou
Nils píše:Fanny píše:A my sme si mysleli ze Nilsa s husou
pozor, to je moje alter ego!!! a ešte - mala si na biológii vysvetlený pohlavný dimorfizmus?? - tak potom vedz,že gunár nie je hus..,
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť