problem u mestskych dementov je ten, ze majitelia si vacsinou myslia, ze to tak ma byt a ze ich pes je utlacany chudacik a nie dement, takze neocakavaj, ze budu mat psa na voditku a pod.Jaro píše:Beira ked nemam psa zvladnuteho a poznam si ho tak si ho uviazem alebo mu dam nahubok . Ked je clovek tupy pre mna za mna bude trpiet pes uz len kvoli majitelovi ! Ziaden ustupok ! Puska alebo ina zbran tiez nie je nebezpecna ale ten co stlaci kohutik a ak mam raz psa dementa tak sa podla toho zariadim a neverim ze to bolo 1x u toho psa .
Jaro píše:Beira ked nemam psa zvladnuteho a poznam si ho tak si ho uviazem alebo mu dam nahubok . Ked je clovek tupy pre mna za mna bude trpiet pes uz len kvoli majitelovi ! Ziaden ustupok ! Puska alebo ina zbran tiez nie je nebezpecna ale ten co stlaci kohutik a ak mam raz psa dementa tak sa podla toho zariadim a neverim ze to bolo 1x u toho psa .
Jaro píše:Nils ak pes neroznoznava podriadujuce sa gesta druheho psa asi nieco nebude v poriadku ale hej bol som aj nasrany lebo sa jedna vo vacsine pripadov o jedno a to iste plemeno .
Jaro píše: Len tu nevidim riesenie jedine zeby majitelia pred kupou psa absolvovali povinne psychotesty hoci to uz sme v kocurkove .
Nils píše:Jaro píše:Nils ak pes neroznoznava podriadujuce sa gesta druheho psa asi nieco nebude v poriadku ale hej bol som aj nasrany lebo sa jedna vo vacsine pripadov o jedno a to iste plemeno .
...to by som aj ja mohol písať o väčšine kokrov, ktorých stretávam. Keď však pozriem na ich majiteľov - je mi jasné, kde je hlavná príčina - Amaguk naznačila asi hlavný kameň úrazu - módnosť a lenivosť majiteľa plus neznalosť až to bolí...
Jaro píše:Nils clovek je ze vraj mysliaca bytost , majitelia tychto psov asi pomenej alebo vobec . Mame na vyber bud bude pes cvicieny , alebo obmadzeny v urcitom dosledku vid nahubok alebo budu vysoke postihy majitelov . Neda mi nespomenut mam polovne upotrebitelneho psa a nejaky nevychovany posuk mi ho predsa nezlikviduje a ak sa vyhroti situacia riesim psa a nie majitela lebo ten mi psa nehryzie a nesnazi sa ho zadrhnut . Po tom ked su nasledky mozem nieco preberat s majitelom psa ak bude co preberat lebo ked ti xxxxx majitel povie keby vas pes nebol pri vas uviazany nic sa nestane . To bola pikoska dna dnes !
no ale to mas vies preco...lebo Dr.F....pise vo svojich mudrych knihach ze psi pri strete maju byt rovnocenni, takze obaja navolno alebo obaja na voditku a ten co je na voditku je podporovany svojim panom, takze je automaticky drzejsi...ziadne alternativy v spojeni s povahou psa nespomina...tak sa potom niet co cudovat....Jaro píše:... keby vas pes nebol pri vas uviazany nic sa nestane . To bola pikoska dna dnes !
Späť na O plemenách - jednotlivo
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia