šikovných je viacFanny píše:sikovny chlapec
šikovných je viacFanny píše:sikovny chlapec
Nils píše: Jednotlivec ešte plemeno nerobí....
Uff, toto je hodné a PRAVDIVEJŠIE , ako keby to povedal klasik! Nils nie je tu palec so smilom hore, ale za toto Ti ich dávam rovno desať.
Skôr sa mi zdá, že niektorí nadšenci a fanúšikovia tohoto plemena sa snažia silou mocou dokázať opak.
Alebo fanatici...? Kým ostatným fanatikom z druhej strany tábora stačí presný opak. Slovenský mantinelizmus VIVAT! Hlavne keď Ťa nemá kto koordinovať, lebo vlastní na teba kašlú...
k tomu ostatnému beira - dýchaj. hlboký nádych a výdych...
...repr^zent píše:Chlapi vy ste stale neprisli na to s kym si tu pisete vsak.
Nils píše:len ma ty nevyraďuj!! kľudne som to mohol napísať aj tak, že keby ste to vy ženské logicky písali - nevznikali by zbytočné nedorozumenia a príspevky...
Nils píše:...už som písal, že ženy sú z Venuše... a ich myslenie je iné ako naše...
Nils píše:...ale nehnevajte sa, to som len musel v sebe upokojiť moje mužstvo...snažím sa vás pochopiť, fakt - priateľka ma dokonca v nedeľu dotlačila k tomu aby som zhliadol celý film od Renča: "Román pre ženy"...
Nils píše:ale ako praví klasik: Ženám nemožno porozumieť. Možno ich len milovať.
Zolo píše:[quote="beira.. svojho casu som robila taky maly prieskum a zistila som, ze muzska marnomyselnost je nekonecna... a ze tu by bolo dalsieho materialu Ale nic v zlom
Späť na O plemenách - jednotlivo
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia