DKo píše:súemor píše:vodiace psy povinne kastrovane
DKo píše:Kua, blonďák ako vyšitý. Ako sa volala tá hus?Nils píše:ja sa celým menom volám Nils Holgersson
DKo píše:Zoli-báči, istá ľudová múdrosť tvrdí, že múdrejší ustúpi ... a ja som vybadal, že aj o to viac naserie
eva_ivan píše:Zolo to, ze si o mne nieco mysli par chlapcov na tomto fore, ktory si sem chodia riesit svoje komplexy, ma trapi asi tak ako to, co si dam na veceru
nepotrebujem tu kazdemu pritakavat, len aby som bola oblubena a vytvarat si virtualnych kamaratov
ľudia huliaNils píše:nehuľ vkuse!!!
Nils píše:eva_ivan píše:Zolo to, ze si o mne nieco mysli par chlapcov na tomto fore, ktory si sem chodia riesit svoje komplexy, ma trapi asi tak ako to, co si dam na veceru
nepotrebujem tu kazdemu pritakavat, len aby som bola oblubena a vytvarat si virtualnych kamaratov
evoiva, určite narážaš aj na mňa. našiel som sa. ako si správne poznamenala - aj ja myslím. nie však v súvislosti s tebou. tam už každé myslenie končí a začína hlúposť. napíšem niečo z tých generáciami overených prísloví - niečo také o tebe: Mýliť sa je ľudské, zotrvávať v omyle je však hlúpe...
pokiaľ ide o komplexy - tak jeden mám - a to z hlupákov, ktorých sem tam stretávam - niekedy ich ignorujem, ale zväčša reagujem - v tomto zastávam hoc aj don Quiotovský prístup.../keď už nič iné, aspoň sa pobavím /
tvoj virtuálny kamarát Nils
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia