Nils píše: my sme z Marsu a vy ste z Venuše../a zopár jedných aj druhých tuším z Gurunu,,,/
z Gurunu ano, ale odkial mas ten Mars a Venusu
eva_ivan píše:emor píše:eva_ivan píše:no emor , hovori sa, ze RR je jedno z najinteligentnejsich ak nie najinteligentnejsie plemeno, tak sa nedivim, ze majitel psa ako je NO ho nedokaze ocenit.
bez urazky, mne je uplne jedno, akej rasy je ten pes, ak je dobre zvladnuty, ale NO je pre mna len tupy stroj na vykonavanie povelov, je jedno, kto mu ich da.
a k tej agresivite : bola by som rada, keby ste si stali za svojimi nazormi, kedze v jednej teme tvrdite, ze neexistuje menej alebo viac agresivny pes, vzdy je to o majitelovi, ale zrazu takmer vsetci RR, ktorych poznate, su agresivni.........
mozem ta predstavit nejednemu predstavitelovi plemena NO ktory by ta z toho tvojhu nazoru vyviedol velmi rychlo a efektivne.
wies ono ak je nieco tak chytre az je to sialene - je to uplne jedno lebo je to na jednej lodi z dementnym.
tu inteligenciu meral kto a ako.-D stupen chytrosti zvyknu ludia vazit tym ako ich pes precura. hold ak sa jedna o psa ktory ich nema zaujem precuravat - tak je to hlupy pes:-D noze povec sama sebe ako vies merat inteligenciu. a co to podla teba je.
RR urcite nieje najinteligentnejsie plemeno a ani zdaleka by som takyto privlastok nedaval ziadnemu plemenu. je to vec rasistov. inak ktore "plemeno" cloveka je najinteligentnejsie.? inak cista katsatrofa tieto veci rozoberat s tendencnym malorozhladenym clovekom.
emor velmi si cenim ako ma po par prispevkoch poznas, keby som mala ja po tych tvojich ohodnotit teba bolo by to viac nez negativne, ale staci mi tvoja gramatika a viem s kym sa bavim resp. teraz uz radsej nebavim
este k tomu ucelu slachtenia RR : ja to viem ale samozrejme si rada precitam tvoj odborny a nezaujaty nazor
eva_ivan píše:Nils ocenujem tvoje uzasne znalosti z filozofie a zase sa budem opakovat, kedze sme na tomto fore absolutne ma nezaujimaju a nechapem preco teba zaujimaju tie moje
a pliest sem nejaky komercny nazor o ludoch z planet je viac nez trapne, ked uz sa tu prezentujes ako filozof s nadhladom
k tomu nicku : ty sa volas Nils?
zase jeden z tych co nevedia co napisat tak to konci pri mojom nicku
ja by som ti tiez rada zapriala pekny vikend, ale nie som pokrytec, na rozdiel od teba
beira píše:Aj Emorov nazor na RR je validny , a preto asi nemozno cakat, ze bude vsetkym majitelom RR sympaticky...
Pletiem sa do toho len preto, lebo pasca bola zrejme nastrazena na mna... Ale chytila sa Eva...
Nils píše:beira píše:Aj Emorov nazor na RR je validny , a preto asi nemozno cakat, ze bude vsetkym majitelom RR sympaticky...
Pletiem sa do toho len preto, lebo pasca bola zrejme nastrazena na mna... Ale chytila sa Eva...
beira, radšej validný ako invalidný. nie?
eva_ivan píše:ale som rada ze napriek tvojmu vyhlaseniu reagujes na moje prispevky, svedci to o tom, ako si asi vies stat za svojim nazorom
loki mi hovori z duseZolo píše:napríklad link: http://forum.ngweyama.sk/viewtopic.php? ... c&start=30 ...
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia