eva_ivan píše:podla starostu je zase nekonfliktny
stelesnenie dobra
Nekonfliktnost vylucuje, ze clovek spacha trestny cin za ktory bude potrestany, alebo ako? Nepochopil som tvoju "fakticku poznamku".
Okrem ineho:
starosta obce Rabca píše:Určite ide o odsúdenia hodný čin, ktorý nemôže ostať bez následkov.***Pokiaľ niekto urobil trestný čin, platia tu predsa zákony Slovenskej republiky a ja nie som ich vykonávateľ.***Nechcem nikoho ospravedlňovať, ale podľa mne dostupných informácií ide o muža, ktorý je bezkonfliktný a nikdy s nim neboli žiadne problémy***Verím, že sa takýto čin už v obci nikdy nezopakuje.
Mam ta chapat tak, ze pokial budes mat svedcit na sude a sudcove rozhodnutie o vyske trestu (sadzby mame od-do..) bude zavisiet od tvojho popisu spravania pachatela v spolocnosti, tak pokial ta riadne nasere trestnym cinom, ktory je u teba v rebricku no.1 ma jednoducho smolu?
Pokojne si tu vetu precitaj aj viac krat, mozno je prilis dlha...
Alebo si myslis, ze starosta si tym vyhlasenim prihrieva svoju politicku polievocku? Na dedine, kde sa kazdy s kazdym pozna je mozne vsetko... Osobne by som chcel teraz vidiet teba v jeho situacii, ake prehlasenia by si vydavala, ako konkretny clovek, ktory zije tam, kde sa vsetci poznaju a nie anonymna figurka s nickom na chovatelskom fore.
A pokial mas o starostovom prehlaseni ohladom "nekonfliktnosti" toho ****** nejake konkretne informacie, resp. vies, ze klame, tak sem s nimi.
Alebo este lepsie, poskytni ich sudu, mediam by imho stacilo a budeme ti vsetci vdacny, ze trest bude na hornej hranici sadzby.