Nostradamus píše:emor píše:nie je nic smutnejsie ako pohlad na vrazdenych bezbrannych ludi uprostred afiriky. niet smutnejsi pohlad ako na deti co umieraju hladom. niet smutnejsej reality ako ta co je okolo nas.
ja tych par korun co mam dam radsej predajcovi Notabene.
Chapem ze ti nie je osud tych deti lahostajny, ale nerozumiem jednemu-kukni hore je tam ze chovatelske forum. Vidis??? Ty chces snad tie deti chovat ako zvieratka? Lebo ak nie tak si dost Off Topic. Teda nie dost ale uplne. Je mi jedno naco vyhadzujes peniaze, ale je dost hlupe davat ich ludom co cely den stoja v teple hypermarketu a zobru peniaze, zatial co ini nasi spoluobcania kopu opodial pre najeku firmu vykopy na kabel. Neprekvapuje ma ze biely zobre skor je udivujuce ze cigan si najde robotu a biely sa hra na "postihnuteho" dobou. Ja som raz prispel na notabene ale o par dni som videl cloveka co ho predaval schlastaneho pod obraz bozi. Dakujem peniazky dam radsej na psov. Mimochodom ked je v Afrike taka situacia, preco tam maju rodiny 10-15 deti? Keby mali rozum tak by sa nemnozili ako potkani. Aj vlk v prirode ma omnoho lepsie zachovane prirodzene pudy. Preco sem davas fotky africkych deti? Na Slovensku mas ciganske osady tak sa tam vyber na vikend a vraz svoju energiu a svoje peniaze tymto smerom. Hlavne sa nestaraj ak niekto pomaha zvieratam. Kazdy si moze vybrat svoju cestu. Ty si si vybral tu svoju. V afrike si v zivote nebol. Nevidel si co sa tam robi. Ako sa kseftuje s potravinovou pomocou. Ty si otvoris noviny kuknes na nete par obrazkou a hned mas jasno. Skoc si tam. Zanes kamion ryze. A ak si bez vojenskeho doprovodu a rozdas posledne vrecko, tak ta tam utlcu holymi rukami. Uplne bezdovodne. Vobec im nedojde ze si mohol o par dni priviest nieco zas. Toto ta od psa ktoreho vytiahnes z biedy a nakrmis nikdy necaka!!!! Tomu ver!!!
rUM^pEL píše:emor píše:ja tych par korun co mam dam radsej predajcovi Notabene.
tych par korun racej vyhodim z okna a urobim vacsi uzitok...
to bolo na margo notabene a nie prveho prispevku...ten pes si zasluzi viac ako polka "predajcov"... alebo mas medzi nimi pribuznych?
eva_ivan píše:takze zase sme presli od bultyho k bezdomovcov a trapnemu moderatorovi.......... neviem naco sem ten admin nieco pisal
Ako tak citam, tak zatial sa nik okrem emora neozval.eva_ivan píše:som milo prekvapena ze niekto to konecne pochopil, vsak repre?
Kaca píše:? Som u nas asi jedina, kto ma psov normalne zahlasenych a plati za nich dane aj ked je to len 100,- Sk na rok! To by sa muselo chodit po dvoroch, po domoch a zapisovat. Kto z obecneho uradu to bude robit? Vykaslu sa na to...
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 38 hostia