to bude pubertou o ukradnutych ponozkach a spodnom pradle (samozrejme, vsetko preslo traviacim traktom a nasledne horom alebo dolom von) by som vedela rozpravat, ale pri retrivroch je to bezne, su pazravci...nemyslela som si, ze aj weimaraci su taki pazraviJana K píše:no, tak nas cert nam mydlo este nezozral, ale bude to asi tym, ze mame len tekute ..tento mesiac bude mat rok, ale akokeby sa vratil za posledne tyzdne do detskych cias, lebo kradne uplne vsetko, co sa da..naposledy u nas spal kamos, ukradol mu ponozku - a prosim pekne - zozral ju ... a to som si myslela, ze uz ma rozum..
to bola "nehoda" to nebolo doma...dodnes neviem, kde ju nasiellucik píše:Van píše:o ukradnutych ponozkach a spodnom pradle (samozrejme, vsetko preslo traviacim traktom a nasledne horom alebo dolom von) by som vedela rozpravat
zabudla si na gumennu kacicku
Eva K. píše:Tak som včera pristihla tú našu čistotnú fenu, ako kradne z vane u rodičov zase mydlo. Ja neviem, nechýba jej v strave niečo? Čo myslíte, poraďte.
Späť na O plemenách - jednotlivo
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia