anet píše:Nic sa mu nesnazime vyhovorit, dotazatel sa viac neozval a nevieme dovod jeho rozhodnutia preco psa kastrovat, ci je to pohodlnost, uteky atd.
tak sa asi zadavatel laskavo ozvat mal, a mal nam odpovedat na nejake doplnujuce otazky, nem? napriklad, co ma na mysli pod zdrhanim a preco si mysli, ze prave kastracia by to mala vyriesit? nevidim, dovod, preco by sme mu mali radit, kedy vykonavat nejaky zasah do organizmu psa, o ktorom nic nevieme...ked chce radu, musi aspon minimalne spolupracovat. prepac, ale co je to za zodpovedneho majitela, ktory sa ani neunuva v takej zavaznej veci komunikovat s ludmi, od ktorych nieco chce...
takze, sory, mozes ta to nastvavat ako chce, ale nikto tu nie je povinny davat rady o zakrokoch, s ktorymi neshlasi, cloveku, ktory sa po zadani otazky ani neozve. Co sa tyka premudrelych reci a ci alebo kto ich viedol - skus a pozriet aj na to, ci tu sama popisala...
A ano, nechapem preco su psie gule (ak sa nebavime o chovnom psovi) take dolezite a preco vzbudzuje ich odstranenie medzi ludmi taky rozruch!? To som pisala uz na zaciatku a zatial nik mi to nevysvetlil!
nuz, skus sa spytat Matky Prirody, mozno dostanes odpoved...alebo pouzit mozog, mozno na to prides aj sama...
[/quote]